Op zich prima maar langere levertijd dan aangegeven
Lorraine Gilliot
Geen fijne ervaring met de klantenservice. Eerst hebben ze een telefoon zonder simkaarthouder gestuurd ( kon ook geen andere kiezen). Moeite met het vinden van het retourbeleid (7euro uit eigen zak...Geen fijne ervaring met de klantenservice. Eerst hebben ze een telefoon zonder simkaarthouder gestuurd ( kon ook geen andere kiezen). Moeite met het vinden van het retourbeleid (7euro uit eigen zak betaalt om te retourneren). Daarna heeft het nog een week langer geduurd dan nodig was voordat ik mijn geld terug kreeg ( ze liepen achter met betalingen zonder dit te communiceren naar de klant). Heel jammer.
Luca Muijs
Goed en betrouwbaar
Ali ALHUSSEIN
Toen ik mijn gsm had besteld was de kleur van de gsm uitverkocht en moest andere kleur kiezen maar niemand had iets aan me laten weten waar door mijn gsm veel te laat aankwam.voor de rest het was...Toen ik mijn gsm had besteld was de kleur van de gsm uitverkocht en moest andere kleur kiezen maar niemand had iets aan me laten weten waar door mijn gsm veel te laat aankwam.voor de rest het was een heel goeie gsm
Lyon St.Louis
Quick and easy
Mooie nette telefoon, echter gaf de website aan dat het product voorradig was en dat bleek niet het geval, dat is nog een verbeterpunt. Verder erg nette service.
Voordat ik mijn IPhone 15 pro binnenbad waren we 10 dagen verder, maar de iPhone die ik besteld had ‘als nieuw’ had een nieuwe batterij en 3 mini krasjes op het scherm dus zeer tevreden mee. + word...Voordat ik mijn IPhone 15 pro binnenbad waren we 10 dagen verder, maar de iPhone die ik besteld had ‘als nieuw’ had een nieuwe batterij en 3 mini krasjes op het scherm dus zeer tevreden mee. + word snel op mail gereageerd
Super!!! Snelle levering en product voldoet aan beschrijving
Telefoon besteld. 5 Dagen levertijd zijn om. Engels sprekende dame aan de telefoon gehad. Telefoon zou volgende dag binnen komen en geleverd worden. Nog steeds niets. Beantwoorden email niet.Telefoon besteld. 5 Dagen levertijd zijn om. Engels sprekende dame aan de telefoon gehad. Telefoon zou volgende dag binnen komen en geleverd worden. Nog steeds niets. Beantwoorden email niet. Niet kopen bij dit bedrijf.
Ik heb gister telefoon besteld en hij is er nig steeds niet en ik kan niet zien waneer hij er is