MOHAMED ABBOUTI

Mauvaise

Cher Mohamed,
Cher Mohamed,
Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience n'a pas été satisfaisante. Votre retour est important pour nous et nous aimerions comprendre ce qui s'est mal passé. N'hésitez pas à nous contacter pour que nous puissions vous aider.
Cordialement,
Service client TG

Hoewel ik normaal gesproken geen reviews schrijf, voelde ik me genoodzaakt dit te doen na het lezen van veel negatieve reacties, die onterecht zorgen bij me oproepen. Mijn ervaring met... Hoewel ik normaal gesproken geen reviews schrijf, voelde ik me genoodzaakt dit te doen na het lezen van veel negatieve reacties, die onterecht zorgen bij me oproepen. Mijn ervaring met TelefoonGigant is echter zeer positief. Ze zijn absoluut betrouwbaar! Het is belangrijk om geduld te hebben tijdens het ontvangen van je bestelling of het afhandelen van zaken. Mijn excuses voor de vele onnodige e-mails, en bedankt voor de uitstekende service!

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u ons als betrouwbaar ervaart. Geduld is inderdaad belangrijk, en we doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk af te handelen. Geen excuses nodig voor de e-mails; we staan altijd klaar om u te helpen!

Nette proactieve Service

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze proactieve service. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we altijd voor u... Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze proactieve service. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!

Michiel

Bij levering evenals bij vragen snelle reactie. Heel goede service

Beste Michiel,
Beste Michiel,
bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle reacties, zowel bij levering als bij vragen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Als u nog meer hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten!

Zeer goed!

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Als je nog meer feedback hebt of vragen, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
Met...

Robert Schellings

Was top, heb een goeie telefoon binnengekregen en hij bevalt nogsteeds top,

Beste,
Beste,
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw telefoon! We zijn blij dat alles naar wens is en dat hij goed bevalt. Bedankt voor uw positieve feedback en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
Klantenservice TG

Niet functionerende telefoon ontvangen. Meerdere keren (op eigen kosten) terug moeten sturen terwijl telefoon defect werd geleverd. Vervolgens te maken gehad met een uiterst onvriendelijke... Niet functionerende telefoon ontvangen. Meerdere keren (op eigen kosten) terug moeten sturen terwijl telefoon defect werd geleverd. Vervolgens te maken gehad met een uiterst onvriendelijke klantenservice. Uiteindelijk verlies moeten nemen en een nieuwe telefoon (non-redurbished) gekocht. Pure ellende.

Beste Floris,
Beste Floris,
Het spijt me te horen dat je ontevreden bent. We hebben de telefoon naar je verzonden en deze werkte naar behoren. We hebben het apparaat kosteloos voor je omgewisseld naar een nano-sim, en je bevestigde dat je tevreden was met het laatste toestel dat we je hebben gestuurd.
Het is dan ook vreemd dat je zegt dat je de telefoon ergens anders hebt gekocht, terwijl we hebben bevestigd dat je gelukkig was met het toestel en het nog steeds gebruikt.
We waarderen je feedback en willen graag helpen waar mogelijk. Laat het ons weten als je verdere vragen hebt.
Klantenservice TG

Zeer eerlijk bedrijf en uitstekende service. Bedankt voor de zorg van het bedrijf in alles. Hij was erg aardig en voorzichtig

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de zorg die we bieden. Uw waardering betekent veel voor ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Klantenservice TG

Product voldoet aan de beschrijving, helemaal goed.
Vooraf gevraagd of ik een BRW factuur kon krijgen, antwoord was ja. Echter op factuur staat BTW 0%, dat vond ik iet leuk.

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het product aan de beschrijving voldoet. De BTW staat op de factuur op 0% omdat het om refurbished telefoons gaat; de BTW is al betaald door de vorige... Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het product aan de beschrijving voldoet. De BTW staat op de factuur op 0% omdat het om refurbished telefoons gaat; de BTW is al betaald door de vorige eigenaar. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en waarderen uw begrip. Als u verdere vragen heeft, laat het ons gerust weten!

Ibrahim Diallo

Trage levering maar blij met de bestselling

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de bestelling, maar we verontschuldigen ons voor de trage levering. We werken eraan om onze verzendtijden te verbeteren.... Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de bestelling, maar we verontschuldigen ons voor de trage levering. We werken eraan om onze verzendtijden te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder!