Brigitte Mulder

Houdt zich niet aan de afspraken

Een zeer nette iphone 12 rephurbeth
Goed binnen gekomen netjes verpakt
Levering duurt wel iets langer 1.5 week naar bestelling binnen gekregen

Michiel K.

De bestelde Iphone 13 Pro 128 Groen is uiteindelijk goed aangekomen en ziet er perfect uit dus ik ben blij. Toch 4 sterren want in eerste instantie kreeg ik een simlock-toestel. Terugsturen ging... De bestelde Iphone 13 Pro 128 Groen is uiteindelijk goed aangekomen en ziet er perfect uit dus ik ben blij. Toch 4 sterren want in eerste instantie kreeg ik een simlock-toestel. Terugsturen ging probleemloos maar vervangen was iets ingewikkelder omdat er geen 13ProGroen128GB op voorraad was. De (engelstalige) helpdesk was goed bereikbaar, vriendelijk en kwam met goede opties. Al met al duurde het nog een dikke week voor ik het toestel had.

Sari Van de Pol

Prima, mijn dochter is heel blij met haar aankoop

Ik weet niet wat ik ervan moet denken omdat ik bijna 2 week geleden een iphone 12 heb besteld en hij is nog steeds niet binnen

Esther de Leeuw

Geen goede ervaring. Levertijd niet volgens aangegeven, conditie telefoon niet conform omschrijving, summiere communicatie en na retour product, ruim 2 weken later nog steeds geen terugbetaling... Geen goede ervaring. Levertijd niet volgens aangegeven, conditie telefoon niet conform omschrijving, summiere communicatie en na retour product, ruim 2 weken later nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Niet oké

Andrii

Ik heb vrijdagavond (28-06-2024) een iPhone 12 blauw 128GB gekocht, deze is nog niet aangekomen. Vanaf het allereerste begin hebben ze mijn brieven beantwoord, maar nu negeren ze me gewoon, het is... Ik heb vrijdagavond (28-06-2024) een iPhone 12 blauw 128GB gekocht, deze is nog niet aangekomen. Vanaf het allereerste begin hebben ze mijn brieven beantwoord, maar nu negeren ze me gewoon, het is onmogelijk om tot zij door te dringen. Ik wacht op informatie over mijn telefoon, anders onderneem ik acties die te triest zijn voor dit bedrijf.

NEGATIEF - NIET TE BETROUWEN - LEVERTERMIJNEN NIET CORRECT - IETS GEKOCHT EN NIET ONTVANGEN