Manuela Engelaar

Heel goed

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten!
Met vriendelijke...

RL Bouricius

Ik was op zoek naar refurbished IPhone voor mijn zoon en kwam TelefoonGigant.nl tegen en gezien prijs en aanbod, een bestelling gedaan. Eerst zelf fout gemaakt door verkeerde kleur te bestellen, via... Ik was op zoek naar refurbished IPhone voor mijn zoon en kwam TelefoonGigant.nl tegen en gezien prijs en aanbod, een bestelling gedaan. Eerst zelf fout gemaakt door verkeerde kleur te bestellen, via klantenservice juiste kleur besteld. Dit werd bevestigd per e-mail, maar daarna volgenden de e-mails zich snel op met heel verschillende info, verwarrend. Leek erop dat hele bestelling geannuleerd was. Na vragen van mijn kant bleek dat niet zo te zijn en werd de IPhone in de juiste kleur alsnog geleverd.

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We zijn blij dat u uiteindelijk de iPhone in de juiste kleur heeft ontvangen. Onze excuses voor de verwarring met de e-mails; we zullen dit zeker verbeteren.... Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We zijn blij dat u uiteindelijk de iPhone in de juiste kleur heeft ontvangen. Onze excuses voor de verwarring met de e-mails; we zullen dit zeker verbeteren. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd klaar om u te helpen!

M.E. Bloch

Gedaan wat wordt beloofd. Dat is al top

Reactie TelefoonGigant.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten!
Met vriendelijke...
Klantenservice TG

De telefoon heb ik teruggestuurd. Ondanks herhaaldelijk verzoek en belofte van Telefoongigant is het bedrag na 2 maanden nog steeds niet teruggestort. Het telefoonnummer is niet bereikbaar. Niet... De telefoon heb ik teruggestuurd. Ondanks herhaaldelijk verzoek en belofte van Telefoongigant is het bedrag na 2 maanden nog steeds niet teruggestort. Het telefoonnummer is niet bereikbaar. Niet bestellen hier!

Beste Jackeline,
Beste Jackeline,
Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 11:00 tot 17:00. Ik zie echter geen opmerkingen in ons systeem dat u contact met ons heeft opgenomen. Helaas kan ik ook geen verzoek tot terugbetaling vinden.
Ik heb wel onderzoek gedaan en we hebben uw retourpakket gevonden. Het probleem is dat u het ordernummer niet heeft vermeld bij uw retour, wat het proces vertraagd heeft. Geen zorgen, ik heb mijn collega's van de financiële afdeling ingelicht en zij zullen uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen.
Bedankt voor uw begrip.

H. Breuls Reisadvies

Perfecte omruilservice

Beste H.Breuls Reisadvies,
Beste H.Breuls Reisadvies,
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze omruilservice. Als je nog meer vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Zeer goed

Bestee klant,
Bestee klant,
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Jordy Ham

Echt een super fijne ervaring

Beste Jordy,
Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt gehad. Als je nog vragen hebt of ons in de toekomst nodig hebt, laat het ons gerust weten!
Met...
Beste Jordy,

Ahmed Alnahhal

I bought a phone in new condition with deep scratches. The phone appears to be in old condition but they sell it as new and refuse to use it.

Dear Ahmed,
Dear Ahmed,
Thank you for your feedback. Unfortunately, you submitted your request about the scratches after the 14-day return period. You had the opportunity to exchange or return the phone within that time. When we asked you to send photos, you provided images that correspond to the condition "as new."
You also mentioned that your friend ordered a phone that, in your opinion, looks better, which is why you decided to exchange yours. Not all phones can be identical since these are used devices, but all of them meet the description on our website.
Unfortunately, you reached out too late. We're sorry that you left us a low rating, as you were satisfied with your phone before comparing it to your friend's device.
Thank you for your understanding.
Best regards,
Customer support

Twan Kragten

Telefoons zijn goed levering duurde iets langer dan aangegeven maar wel goed

Beste Twan,
Beste Twan,
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de telefoons. We begrijpen dat de levering langer duurde dan verwacht en waarderen je geduld. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!