Er worden telefoons aangeboden die niet op voorraad zijn, Klantenservice niet telefonisch bereikbaar en op mail wordt na een aantal dagen pas gereageerd. Na 2 weken wachten telefoon ontvangen, wel...Er worden telefoons aangeboden die niet op voorraad zijn, Klantenservice niet telefonisch bereikbaar en op mail wordt na een aantal dagen pas gereageerd. Na 2 weken wachten telefoon ontvangen, wel zo als besteld, zo goed als nieuw.
Nico Spoolder
Snelle levering, goed product
Marcel Cools
Website geeft duidelijke informatie over de status van de iPhone. Het kiezen van model en uitvoering is super eenvoudig. Eenmaal besteld is er prima communicatie over de supersnelle levering. Mijn...Website geeft duidelijke informatie over de status van de iPhone. Het kiezen van model en uitvoering is super eenvoudig. Eenmaal besteld is er prima communicatie over de supersnelle levering. Mijn bestelde iPhone voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Wietse Hoekstra
Snel bezorgd goeie telefoon lijkt helemaal nieuw.
Heldere website, scherpe prijs, makkelijk te bestellen en betalen.
Very good condition
Goede service
Goede ervaring
Richard N
Na opgelicht te zijn bij REFURBISHED.nl gebeld met de TELEFOONGIGANT gelijk opnemen van de telefoon, vriendelijke te woord gestaan. Navraag over leveringstijd (1dag) en zelf info over de oplichters...Na opgelicht te zijn bij REFURBISHED.nl gebeld met de TELEFOONGIGANT gelijk opnemen van de telefoon, vriendelijke te woord gestaan. Navraag over leveringstijd (1dag) en zelf info over de oplichters gekregen
Gelijk besteld, 1 dag later telefoon in huis. Nu nog afwachten of de telefoon perfect werkt maar ik heb geen reden om aan te nemen dat dit niet goed zal zijn.
Al met al, keurig bedrijf dat de afspraken nakomt! Chapeau