Levertermijn werd niet gerespecteerd en heb tot twee maal toe moeten inbellen ivm stand van zaken. Uiteindelijk een ander kleur van GSM gekozen dan oorspronkelijk voorzien of anders was ik...Levertermijn werd niet gerespecteerd en heb tot twee maal toe moeten inbellen ivm stand van zaken. Uiteindelijk een ander kleur van GSM gekozen dan oorspronkelijk voorzien of anders was ik waarschijnlijk nog altijd aan het wachten op levering. Bovendien steld PostNL de uitlevering twee maal uit waardoor ik nog 3 dagen lander moest wachten. In de verpakking zat een hoesje voor iphone 14 terwijl ik een iphone13pro heb besteld. Al bij al een teleurstellende ervaring!
marco
Mijn product heeft toch goede zichtbare schade op verschillende hoeken is de lak van het frame ervan af
Milan
Goede batterij nog in de telefoon, wel beetje lang wachten voordat hij geleverd was en goede prijs
PM
Snel en een prachtige iPhone 13 mini tegen een scherpe prijs, blij mee.
P
Scherpe prijzen, vriendelijk telefonisch contact en bij probleempje, goed en snel geregeld, heb al meerdere malen gekocht/besteld. Ga zo door!
Pierre
Supermooie iPhone voor een nette prijs, was niet op voorraad dus moest even geduld hebben maar dat was het meer dan waard !
thomas
Beste variant genomen; geen krassen; Telefoon werkt perfect. Helemaal super.
luc
Kwalitatief product aan scherpe prijs en snelle levering
Elly
Goed geprijsd, goede service, goed bereikbaar, goed contact en snelle verzending.