Uitstekende telefoon, snel geleverd, keurige service!
DL
Prima.
Silke
De levering duurde helaas wat langer, dit werd een week. Maar tot nu toe onwijs tevreden over mijn Iphone 14 Pro. Ik koos voor een zo goed als nieuw en hij ziet er heel netjes uit en werkt super. Ik...De levering duurde helaas wat langer, dit werd een week. Maar tot nu toe onwijs tevreden over mijn Iphone 14 Pro. Ik koos voor een zo goed als nieuw en hij ziet er heel netjes uit en werkt super. Ik zou wel adviseren om de producten beter te verpakken.
Nicolay
Mooie prijzen en snelle levering
Bert
Dik tevreden me de telefoon goede koop En snel geleverd
anoniem
Prima snelle levering en de telefoon is in goede conditie. Helaas niet in de kleur die besteld was. Niet goed is dat het pakketje ter waarde van 400 euro gewoon in de buitenbrievenbus is gedropt....Prima snelle levering en de telefoon is in goede conditie. Helaas niet in de kleur die besteld was. Niet goed is dat het pakketje ter waarde van 400 euro gewoon in de buitenbrievenbus is gedropt. Voor iedereen om mee te nemen. Dat is echt een foute afhandeling.
Emile
Blij met mijn refurbished iphone! Alleen zat er helaas een bubbel onder de screenprotector
Tamara
Telefoon werkt prima. Enige minpunt was hoe die geleverd werd. De telefoon zat namelijk onder de vieze vettige vingerafdrukken…