Mooi hoesje en snel geleverd. Het venstercover is waardeloos voor mijn S9 plus. De randen plakken niet en het doekje dat wordt meegeleverd hoort vochtig te zijn, maar was uitgedroogd. Weet niet...Mooi hoesje en snel geleverd. Het venstercover is waardeloos voor mijn S9 plus. De randen plakken niet en het doekje dat wordt meegeleverd hoort vochtig te zijn, maar was uitgedroogd. Weet niet precies maar volgens mij pastte deze niet goed.
Elly
Ben zeer tevreden over de bestelling en levering alles ging heel vlug. Vandaagbesteld morgen in huis. Sneller kan het niet. M.vr.groet Elly Hermans.
Jelke
Duidelijk en makkelijk.
bianca
Ik had er nog nooit van gehoord maar waar ik normaal gesproken hoesjes bestel kon ik niet slagen en bij jullie vond ik wel wat ik zocht
hk
Prima, snel, scherp geprijsd
Mandy
Zeer positief
van Leeuwen
Duidelijke website, goed bestelproces en goede levering!
blah
Goede keuze in alle soorten
Puck
Makkelijk, snel en gemakkelijk.
Anna Hollander
Zeer goede informatie. Uitgebreide keuze. Het was moeilijk om ergens anders het juiste hoesje te vinden maar nu heb ik het. Snel geleverd. Uitmuntend.