Klantenservice

Snelle levering binnen 24 uur.

AB

Super ervaring telefoon hoesje was niet geleverd.
Na telefonisch contact direct nieuw hoesje opgestuurd. Deze is wel bezorgd 👍

Mogezo

Ik heb de email dat mijn bestelling verzonden is niet gekregen. Waardoor je niet weet wanneer deze te verwachten. Afleveradres was in mijn geval niet het woonadres. Tip: stuur mensen de... Ik heb de email dat mijn bestelling verzonden is niet gekregen. Waardoor je niet weet wanneer deze te verwachten. Afleveradres was in mijn geval niet het woonadres. Tip: stuur mensen de verzendgegevens.

Bert Jansen

Goed bedrijf
Mooi spul
Goede service

Jeroen

Hed een hoesje voor een nieuwe telefoon besteld

Samsung clear case

Maandag voor 17u een bestelling geplaatst, betaling pas na 17u wegens crash van de site: bezig met het invullen van de gegevens toen het scherm plots op hun home pagina sprong, geraakte daarna niet... Maandag voor 17u een bestelling geplaatst, betaling pas na 17u wegens crash van de site: bezig met het invullen van de gegevens toen het scherm plots op hun home pagina sprong, geraakte daarna niet meer op de betalingspagina. Pakje verwacht op woensdag. Pakje is uiteindelijk maar MAANDAG DE WEEK NADIEN toegekomen. In contact geweest met de klantendienst die het deed blijken dat IK in fout was voor de mislukte betalingspoging door hun site. Zeer teleurgesteld

Reactie Telefoonhoesje.nl:

We begrijpen dat het vervelend is dat u langer op de levering heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Omdat de betaling met MisterCash niet is geslaagd en u vervolgens via handmatige overboeking... We begrijpen dat het vervelend is dat u langer op de levering heeft moeten wachten dan gebruikelijk. Omdat de betaling met MisterCash niet is geslaagd en u vervolgens via handmatige overboeking heeft betaald is de bestelling inderdaad pas verzonden nadat de betaling door ons is ontvangen, de verwerking van een internationale overboeking duurt helaas enkele dagen. Ondanks deze vertraging alsnog veel plezier met uw bestelling!

carine

Alles uitstekend, kan iedereen aanprijzen!

MJ

Goede levering snel