Nadat ik slechte review had geplaatst (12-03)
(Bewerkt)
Bestelling ondertussen al 14dagen geplaatst en nog steeds in wacht, reeds 3 maal geinformeerd wat de situatie van mijn bestelling is en nog steeds geen reactie gekregen. Klantenservice kun je dit...
Sneller reageren om berichten van klanten
Waanzinnig leuke telefoonhoesjes en de service ben ik ook zeker over te spreken. Behulpzaam personeel. Denken goed mee in het vinden van een gepaste oplossing.
Ik kan niets negatiefs benoemen
Verloop van order, bestelgemak, vriendelijke klantenservice, alles was top hier. Via de e-mail contact gehad nadat mijn hoesje kapot was gegaan. Kreeg direct een nieuwe toegestuurd.
Servicegerichtheid
Ik kreeg het bestelde artikel al binnen een paar werkdagen per post. Goede manier van verpakken en bestellen ging vlot en soepel.
Top bedrijf, aanrader.
iets sneller leveren?
Top site en levering was foutloos. gratis levering is ook super.
Erg toegankelijke en fijne webshop met een groot aanbod aan telefoonhoesjes.
Correcte webshop in haar service naar klanten en je kunt hier eindeloos kiezen tussen telefoonhoesjes.
Alles is hier goed
niks
Heel prettig bedrijf waarvan ik iedereen het kan aanbevelen om er je hoesje te kopen. Soms duurt levering wat langer maar ze hebben qua aanbod de mooiste hoesjes.
mooi assortiment
Bij het ontvangen bleek het hoesje beschadigd te zijn. Via de mail direct contact gezocht, en zeer blij met de nette en snelle afhandeling van de "klacht". Het geld werd direct teruggestort op mijn...
service
nee