8.2/10
8.2/10

Jan-Willem

(Bewerkt)

Geen goede ervaring, komen geen afspraken na. Levering duurt langer dan twee weken ipv volgende dag thuis. Nieuwe informatie wordt niet gegeven. Mail contact zeer slecht. Sturen zelfde mail twee... Geen goede ervaring, komen geen afspraken na. Levering duurt langer dan twee weken ipv volgende dag thuis. Nieuwe informatie wordt niet gegeven. Mail contact zeer slecht. Sturen zelfde mail twee keer..

Geen goede informatie.
Komen geen afspraken na.
Levering niet de volgende dag thuis.
Geen nieuwe informatie over de bestelling ontvangen.
Al.met al.een zeer slechte ervaring.

Jan

Fuck bedrijf zeer en zeer slecht reageerd niet op mails. 31 januari een telefoon hoesje besteld vandaag bestellen morgen in huis. Mooi niet. Nu 6 maart en nog steeds niets. Je kunt ze niet bellen en... Fuck bedrijf zeer en zeer slecht reageerd niet op mails. 31 januari een telefoon hoesje besteld vandaag bestellen morgen in huis. Mooi niet. Nu 6 maart en nog steeds niets. Je kunt ze niet bellen en telkens een mail pakket is onderweg. Oplichters zijn het en mijn geld ben ik kwijt. Programma radar al in gelichtvdus kunnen verwachten op een bezoekje.

Goed in leugens

Stoppen met dit bedrijf

K. Kevenaar

(Bewerkt)

Netjes een mail gehad een dag na aankoop dat het 3 tot 6 dagen duurde. Dat kan.....maar ik heb besteld op 13 februari. Nog steeds niets ontvangen.
Er wordt niet gereageerd op mailtjes. Na...
Er wordt niet gereageerd op mailtjes. Na reactie snel binnen. Goed afgehandeld.

Veel keuze.

Reageer eerder op mails. Wees bereikbaar. Dat voorkomt frustratie.

Diny Niemarkt

Nou wat heb ik een spijt hier besteld te hebben wacht al een dikke week en heb nog niks.
Kreeg wel binnen een seconde bericht dat ze het niet op vooraad hadden .
Hier klopt iets niet...
Kreeg wel binnen een seconde bericht dat ze het niet op vooraad hadden .
Hier klopt iets niet ....en heb ook ontzettend spijt dat ik de reviews niet heb gelezen.

Als ze dit bij elke klant doen en bv 15,00 voor een hoesje en niet leveren dan kan je rijk worden .

Ik vind dit een slechte site...

Thijs Duymelinck

Slechte service en laten niks meer van zich horen. Twee weken wachten terwijl er direct leverbaar bij stond en nog niks ontvangen.

Slecht

Slecht

Ikben35883

(Bewerkt)

Ik heb mijn geld terug gekregen.
Jammer dat de communicatie niet beter was.

Informatie over levering kan beter. Communicatie na verkoop is slecht. Niet alleen dat er niet gebeld kan worden, maar als je zegt dat er binnen 2-3 dagen op een mail wordt beantwoord, moet je dat... Informatie over levering kan beter. Communicatie na verkoop is slecht. Niet alleen dat er niet gebeld kan worden, maar als je zegt dat er binnen 2-3 dagen op een mail wordt beantwoord, moet je dat ook doen.

Denisw

4 weken geleden een simpel hoesje besteld en nog steeds niets ontvangen.
Een reactie op de mail kun je ook dagen op wachten.
Ik bestel hier niet weer !

El Cone

Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Ik had een hoesje besteld en betaald. Maar na 16 dagen nog niets ontvangen. Als ik een mail stuur komt er geen reactie. Zou fijn zijn als er een telefoonnummer op... Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Ik had een hoesje besteld en betaald. Maar na 16 dagen nog niets ontvangen. Als ik een mail stuur komt er geen reactie. Zou fijn zijn als er een telefoonnummer op de site staat waar ik naartoe zou kunnen bellen. Ik had hier bij de aankoop natuurlijk al op moeten letten.....

Annika

Wat een gebrek aan communicatie! Mijn bestelling die 3-6 werkdagen zou duren laat na 10 werkdagen nog steeds op zich wachten. Ik heb herhalderlijk naar de klantenservice hier over gemaild maar krijg... Wat een gebrek aan communicatie! Mijn bestelling die 3-6 werkdagen zou duren laat na 10 werkdagen nog steeds op zich wachten. Ik heb herhalderlijk naar de klantenservice hier over gemaild maar krijg geen antwoord. Erg slecht en zeer klantonvriendelijk!!

Antwoord de e-mails van uw klanten!

Jansen

Maand geleden voor 25,- besteld. Nog steeds niet binnen!!!!!! Er wordt NIET gereageerd op vele mails!! telefoonnr is niet te vinden.... oplichters