8.2/10
8.2/10

I. Damen

Wát een slechte service van dit bedrijf! Ik heb binnen 5 minuten na het plaatsen van mijn bestelling een mail gestuurd dat dat ik een verkeerd huisnummer heb ingegeven, hierin heb ik gelijk gevraagd... Wát een slechte service van dit bedrijf! Ik heb binnen 5 minuten na het plaatsen van mijn bestelling een mail gestuurd dat dat ik een verkeerd huisnummer heb ingegeven, hierin heb ik gelijk gevraagd dat zij dit willen aanpassen. Na 3 keer gemaild te hebben zonder reactie is ook een pakketje niet aangekomen bij het verkeerde huisnummer. Ik heb geprobeerd contact te zoeken via de mail, telefonisch kun je hen niet bereiken, en via Facebook kun je ook geen bericht achterlaten. Al met al, dieptriest! Ik heb wel betaald maar nog steeds niks gekregen..

WA

Waardeloos bedrijf. Hoesje besteld, daarna email gekregen dat het niet op voorraad was en het langer zou duren. Nu vier weken verder, nog steeds geen hoesje. Krijg geen reactie op de email meer en... Waardeloos bedrijf. Hoesje besteld, daarna email gekregen dat het niet op voorraad was en het langer zou duren. Nu vier weken verder, nog steeds geen hoesje. Krijg geen reactie op de email meer en ben mijn geld kwijt. Dus zeker bij dit bedrijf meer iets bestellen

Gewoon doen wat er op de website gezegd wordt. Leveren dus!!!!

(Bewerkt)

Niet zo goed ze geven geen antwoord op email en zijn niet te berijken als er iets niet in orde is erg jammer

Een telefoonnummer indien problemen zich voor doen betere bereikbaarheid

Hun reageren niet op emails
Ik heb een hoesje gekocht 5-12-2018 nooit gekomen

Oplichter

Oplichters

(Bewerkt)

Op 21 nov een hoesje besteld.
26 november een berichtje gestuurd, omdat ik verder niets weer gehoord had.
Kreeg ik bericht terug, dat het hoesje niet op voorraad was, moest besteld...
Op 21 nov een hoesje besteld.
26 november een berichtje gestuurd, omdat ik verder niets weer gehoord had.
Kreeg ik bericht terug, dat het hoesje niet op voorraad was, moest besteld worden.
Zou nog eens 14 dagen duren!
Valt me tegen, ik bestel hier geen hoesje weer, er zijn sites waar je vandaag besteld, morgen ontvangt.

Betere communicatie, sneller leveren!

(Bewerkt)

Ik heb en telefoonhoesje besteld en heb die nooit ontvangen. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg na 3 dagen een antwoord. Na enige mailwisseling kwamen we overeen dat ik mijn geld teruggestort... Ik heb en telefoonhoesje besteld en heb die nooit ontvangen. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg na 3 dagen een antwoord. Na enige mailwisseling kwamen we overeen dat ik mijn geld teruggestort kreeg. Dat heb ik inmiddels ontvangen.

Klacht afgehandeld

Goed bedrijf echt klantgericht bezig.

Goede reactie op vragen, doen echt hun best de klant goed te behandelen.

Levertijd proberen te verkorten, als een artikel niet op voorraad is. En het zou heel fijn zijn als er telefonisch contact mogelijk zou zijn.

Ik heb 26 nov een telefoonhoesje besteld. Ik kreeg 3 dagen later een mail dat deze niet op voorraad was en dat dat op de site aangegeven zou zijn. Echter stond daar niks omdat ik daar juist altijd... Ik heb 26 nov een telefoonhoesje besteld. Ik kreeg 3 dagen later een mail dat deze niet op voorraad was en dat dat op de site aangegeven zou zijn. Echter stond daar niks omdat ik daar juist altijd op let. 3 dagen is ook al aardig laat als je weet dat t binnen 2 dagen geleverd wprd normaal gesproken.
Ik heb op de mail gereageerd, en weer een paar dagen later kreeg ik mail dat het is besteld en zodra t binnen was t binnen 2-4 werkdagen bij mij zou zijn....maar wanneer is dat dan? Nergens kan ik terug vinden hoelang die levering duurt vanaf leverancier. Ik zit dus nu nog steeds te wachten en baal er heel erg van. Ik kon hem annuleren maar ik wil persee deze kleur en die is nergens anders te vinden als via deze site of via de sites die ook van hier zijn.
Ik baal er dus heel erg van, hoop dat dit niet te vaak voorkomt voor andere kopers...maar hou er maar altijd rekening mee dat het later is dan je hoopt...ook al staat er niet bij dat het niet leverbaar is.

Elske

Bezint voor je begint. Had ik maar ,voordat ik een telefoonhoesje ging bestellen ,eerst gekeken naar de recensies . Had ik het zeker niet hier besteld. 21 november besteld. Sinterklaaskadootje. We... Bezint voor je begint. Had ik maar ,voordat ik een telefoonhoesje ging bestellen ,eerst gekeken naar de recensies . Had ik het zeker niet hier besteld. 21 november besteld. Sinterklaaskadootje. We wachten af ! Of we er wat van horen.

nvt

Wijst voor zich. Laat mensen weten wat er aan de hand is.

Telefoonhoesje besteld en niet geleverd. Ze zijn niet bereikbaar, reageren niet op mails.

Je afspraken nakomen!