8.2/10
8.2/10

H Veenendaal

Waardeloos geen product geleverd en hoor niet op je mail. waardeloos

gewoon leveren wat je besteld.

Jens

De beloofde levertijd van 1 á 2 weken wordt bij lange na niet waargemaakt, ik heb 25 dagen gewacht op mijn bestelling (de opmerking 'levertijd na autorisatie van uw betaling' lijkt mij met het... De beloofde levertijd van 1 á 2 weken wordt bij lange na niet waargemaakt, ik heb 25 dagen gewacht op mijn bestelling (de opmerking 'levertijd na autorisatie van uw betaling' lijkt mij met het huidige snelle betalingsverkeer geen hout snijden). Vervolgens het verkeerde formaat geleverd waarna wordt voorgesteld te retourneren en opnieuw te bestellen. Dus weer 25 dagen wachten??? Ergo: er zijn sites via welke je aanzienlijk sneller geleverd krijgt en makkelijker contact legt.

Er is op de contactpagina niets vermeld over telefonische bereikbaarheid om snel te schakelen en er is geen chatfunctie beschikbaar. Je moet dus eerst via de contactpagina je gegevens invullen en dan maar weer reactie via mail afwachten.

Bestellen en betalen gaat als een speer en dan lijkt de dienstverlening te stoppen.

Heb ik niet kunnen ontdekken

Zorg voor een chatfunctie op de site of vermeld duidelijk een telefoonnummer waarop je terecht kunt als de afhandeling van mail meer tijd vergt.

LCA Garnier

(Bewerkt)

Ik heb helaas lang moeten wachten maar dat is goed opgelost

Frank

Niks op aan te merken. Alles was zoals verwacht. Had het meteen in huis.

Snelle verzending. goed product en stevig verpakt.

Mooi verpakt

L van der Burgt

Goede ervaring met deze verkoper. Lauter positief

Sterke kwaliteit, goede kwaliteit leder

Kan niets verzinnen

(Bewerkt)

Onderling netjes alles opgelost.Mijn bestelling was helaas niet op voorraad,ik heb mijn geld terug gekregen.

Onderling kun je samen tot een nette oplossing komen.

Nee.

Tobias Greven

(Bewerkt)

Via Bol.com had ik een hoesje besteld bij dit bedrijf. Helaas werd een verkeerd model geleverd. Ik kreeg het geld terug nadat ik de bestelling had geretourneerd, en besloot een ander hoesje voor... Via Bol.com had ik een hoesje besteld bij dit bedrijf. Helaas werd een verkeerd model geleverd. Ik kreeg het geld terug nadat ik de bestelling had geretourneerd, en besloot een ander hoesje voor mijn mobiel te bestellen via deze site. Deze werd door de post niet goed verhandeld en is dus nooit aangekomen. De klantenservice was erg behulpzaam, en bood mij de keuze om de bestelling opnieuw te plaatsen of mijn geld terug te krijgen. Ik koos voor het eerste, maar een aantal dagen later bleek dat de fabrikant het hoesje niet meer maakte. Klantenservice was opnieuw snel erbij en bood mij aan het aankoopbedrag terug te storten.

De klantenservice is goed, snel en effectief.

Er is mij een verkeerd model geleverd, en de informatievoorziening omtrent de beschikbaarheid van een bepaald hoesje was achterhaald. Dit kan beter.

Wilma

Slechte ervaring.
Slechte ervaring.
Heb in november al een hoesje besteld. Nooit aangekomen. Was ook niet meer leverbaar,ander hoesje besteld, volgens de site op voorraad, ook niet meer leverbaar. Weer een ander besteld, was volgens de site op voorraad, maar moest ook weer
besteld worden. zit er nu al weer ruim 3 weken op te wachten, is volgens de mailtjes onderweg, maar nog steeds niets binnen

op de mails wordt binnen 1 dag gereageerd.

site aanpassen, met wat wel of niet op voorraad is.

Bob

4 weken geleden besteld, niet meer leverbaar. Ander model gekozen, na 3 weken krijg ik te horen dat deze ook niet meer leverbaar is. Prutsers!