Ik had een hele goede verwachting, maar toen mijn telefoon hoesje aankwam was deze al stuk..
Leuke hoesjes veel kleurtjes.
Ik heb een bestelling gedaan en tot op heden nog steeds niets ontvangen. Dus na een week ben ik benieuwd of ik ooit nog iets krijg.
Leveren van een product dat je bestelt
Bestelling nog niet ontvangen, verstuurd 25-7 naar mij en al 2 mails naar ze gestuurd (beloven binnen 2 dagen te leveren, maar het zijn er nu al 4).
Zie opmerking hierboven.
Maak de prijs wat hogen en verstuur alles aangetekend.
Niet goed ik heb hoesjes nog niet ontvangen en wel betaald.
Neen
Wat besteld is leveren op korte termijneag ren hrlboel bedrijven wel lukt.
Hoesje niet ontvangen !!
Zorgen dat het hoesje ontvangen wordt.
Waardeloos. Ik heb het hoesje betaald. U heeft mij bevestigd dat het verstuurd. Maar het is nooit aangekomen. U reageert op geen enkele mail welke ik stuur. De telefoon wordt ook niet beantwoord....
Alleen maar negatieve ervaringen
Mensen hun spullen leveren die ze bestellen. En mocht er iets fout gaan op zijn minst reageren en zorgen dat het opgelost wordt.
Heel slecht! Geen bestelling ontvangen en nog geen reactie op mijn twee dagen geleden gestuurde bericht. Geen telefonische klantenservice om te bereiken.
Bestelling versturen/ klanten informeren
Niet goed, verkeerde telefoonhoes geleverd. nu meer dan een week later nog geen goede nageleverd ondanks belofte na mail
nog niet
Veel sneller reageren op mails of een telefoon nummer geven voor direct contact.
Zeer slecht. Ik had een zwart iPhone 6 hoesje besteld, ik ontving echter een mintgroen iPhone 6 plus. Ik heb dit gemeld via mail en tot op heden nog geen reactie ontvangen over de oplossing.
Reageren op mils van klanten