8.2/10
8.2/10

TOP. makkelijk te bestellen en snel geleverd

cherrysa

Heb al 2 hoesjes besteld via bol.com ,ik mag van geluk spreken dat ik bewust voor AfterPay heb gekozen ,want het 1e hoesje was na 1 week nog niet binnen ,en de 2e had Vrij. 5 Mei uiterlijk binnen... Heb al 2 hoesjes besteld via bol.com ,ik mag van geluk spreken dat ik bewust voor AfterPay heb gekozen ,want het 1e hoesje was na 1 week nog niet binnen ,en de 2e had Vrij. 5 Mei uiterlijk binnen moeten zijn ,heb dus nog tot heden niks ontvangen ,hele slechte service van telefoonhoesjesstore !
Lijken wel oplichters ,beste lieve mensen ,ik raad jullie aan bij hen niks te kopen ,want ga er maar van uit dat het toch niet binnen komt.
Hoop dat hun site ooit volledig verdwijnt ,want zo maak je geen klanten aan hun manier van aanpak ,zo jaag je juist je klanten weg !!

Absoluut niet !

Dat ze ook daadwerkelijk jou bestelde Artikel verzenden ja !
Maar zie het somber in ,de site van telefoonhoesjesstore kunnen ze beter voorgoed eraf halen !!

Want hun manier van...
Dat ze ook daadwerkelijk jou bestelde Artikel verzenden ja !

Want hun manier van aanpak werkt zo niet !!
Zo maken ze geen klanten ,nee zo jagen ze juist de klanten weg ,nou lekker busness dan zo online-shop voor nada-noppes !!

Totally waste of time !!

Zeer goed

Niets op aan te merken

Zeer snelle, nette levering.

G. van de Pieterman

Slecht.Hoesje nog steeds niet ontvangen

Helaas geen sterke punten.Alleen negatieve.Hoesje nog steeds niet ontvangen

Beter leveren

Zeer goede en snelle levering

Geen verzendkosten

nee

Bestelling geplaatst via bol.com bij telefoonhoesjestore. Levering zou dinsdag plaats vinden. Gebeurde niet. Woensdag via bol.com hierover een mail gestuurd naar telefoonhoesjestore.nl. Vandaag,... Bestelling geplaatst via bol.com bij telefoonhoesjestore. Levering zou dinsdag plaats vinden. Gebeurde niet. Woensdag via bol.com hierover een mail gestuurd naar telefoonhoesjestore.nl. Vandaag, vrijdag 15.40 uur, nog steeds de bestelling niet ontvangen en nog erger: ook geen geen enkele reactie op mijn mail ontvangen van telefoonhoesjestore.nl.

Beantwoord tijdig je mail. Telefonisch ben je niet bereikbaar!! Als klant ben ik nu onzeker of mijn bestelling ooit nog aankomt.

Goede producten, snelle levering!

A van de Luijtgaarden / Nickyshobbyhoekje

Voor het eerst hier een bestelling gedaan en men heeft deze op zeer correcte manier afgehandeld en alles was goed te volgen

Ruim voldoende informatie van hoe ver het stond met je bestelling