8.2/10
8.2/10

Goed ontvangen

Ik heb al een paar keer besteld bij dit bedrijf. Het is goede kwaliteit, een snelle levering.

goede kwaliteit.

Eerste ervaring zeer positief

prima follow up. Prima kwaliteit van de producten.

Gewoon zo doorgaan

Heel slecht , de eerste en laatste maal dat ik hier iets bestel, ik zit nog steeds op mijn pakje te wachten, het is dus wel betaald maar nog niet geleverd, wat nu????

zorg dat als je iets besteld dat op tijd kan leveren, ik zit al een week te wachten

Postema

Mijn ervaring is niet zo positief. Ik de hoesjes voor de sleutel Pink 4(5) hadden de gaatjes niet op de juiste plaats. De ook ontbrak de opening voor het geluid. Keuze op de site voor Alcatel-Lucent... Mijn ervaring is niet zo positief. Ik de hoesjes voor de sleutel Pink 4(5) hadden de gaatjes niet op de juiste plaats. De ook ontbrak de opening voor het geluid. Keuze op de site voor Alcatel-Lucent 4(5) was zeer beperkt.

Levertijd was goed. Ik en de site is duidelijk zit ook prima in elkaar.

Zal fijn zijn als er voor de Alcatel-Lucent Pink 4(5) meer keuze zal zijn ook de willen uitvoering b. Voor en dat voor plaatsing op de site de hoesjes op juiste openingen worden gecontroleerd. Ik... Zal fijn zijn als er voor de Alcatel-Lucent Pink 4(5) meer keuze zal zijn ook de willen uitvoering b. Voor en dat voor plaatsing op de site de hoesjes op juiste openingen worden gecontroleerd. Ik heb nu mijn hoesjes zelf ook bijgesneden. Dit kan echt niet.

Telefoonhoesje besteld voor mijn nieuwe telefoon.. Precies zoals afgebeeld en snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Veel keus , goede snelle afhandeling , hoesje snel binnengekregen maar ook snel kapot hoesje is binnen 1 week al kapot aan t gaan.
Helaas voor die prijs slechte kwaliteit koop liever van de...
Helaas voor die prijs slechte kwaliteit koop liever van de action voor 2,50 die gaat maanden mee

nee

nee

Van de Wiel

Snelle service en goede informatie

Snelle service