8.2/10

Prima, vlotte levering.

Veel keus, ook voor mijn iets oudere Samsung S5

Nee.

Gea Janssen

Helaas slechte ervaring, hoesje zou binnen 3 weken binnen zijn, toen die binnen was, heb ik nog een week moeten wachten. Het hoesje past ook niet goed bij de telefoon, zodat ik hem er iedere keer... Helaas slechte ervaring, hoesje zou binnen 3 weken binnen zijn, toen die binnen was, heb ik nog een week moeten wachten. Het hoesje past ook niet goed bij de telefoon, zodat ik hem er iedere keer uit moet halen, om bij de knopjes te komen. Op mijn mails krijg ik geen reactie, heb ergens anders, maar een hoesje besteld. Ben wel zuinig op mijn telefoon.

Beter reageren op emails

Zeer slecht, wel netjes een bevestigingsmail gekregen en een bericht dat je het misschien al de volgende dag, maar anders 2 werkdagen later dat je dan je bestelling kunt verwachten. Inmiddels 6... Zeer slecht, wel netjes een bevestigingsmail gekregen en een bericht dat je het misschien al de volgende dag, maar anders 2 werkdagen later dat je dan je bestelling kunt verwachten. Inmiddels 6 dagen (5 werkdagen) verder en nog niets ontvangen.
Mail gestuurd met vraag of alles wel goed gaat, tot op heden alleen mail ontvangen voor invullen enquete.

Goed overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snel reactie dat je bestelling in ontvangen, maar dan.....

Zet in de mail wanneer je uiterlijk iets ontvangen moet hebben, dan weet je wanner je je zorgen moet gaan maken.

Op donderdag hoesje besteld (en betaald), zou de volgende dag bezorgd worden. Nu, bijna een week later nog niks ontvangen, track and trace wordt niet gegeven. Tja...geen goede ervaring dus.

Eenvoudig bestellen

Track and trace gebruiken

Telefoonhoesje besteld, duidelijke website en vlotte levvering.

Levering volgens afspraak.

Zeer goede service

Bij verkeerde levering van artikel werd alsnog t juiste toegestuurd zonder dat het andere artikel retour hoefde.

Reactie op mail was iets later dan 48 uur

Gewoonweg goed.

Snelle afhandeling

Jolanda

Duidelijk

Peter Boeter

De bestelling was snel en grondig afgehandeld

Alles ging vlot

geen verbeteringen nodig

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle en correcte aflevering, prima informatie betreffende levering.

uitstekende communicatie