8.2/10
8.2/10

Snelle service

Goede website en prettige dienstverlening

Snelle winst verlening

Henny Frencken

Niet zo goed. Heb op 5 juni iets besteld, betaald maar tot op heden nog niks ontvangen.

EEF

Netjes verzorgt order snel binnen gekregen

samchil

Snelle levering en je krijgt wat je kiest

ik heb het in de namiddag besteld en de dag erop zat het al in de brievenbus. wat wilt een mens nog meer. En het was wel wat ik verwachte.

als er iets niet meer in voorraad is kunnen ze het beter van de website halen want ik had een ander hoesje gezien wat ik liever wilde hebben. maar was niet meer in voorraad. als ze het eraf halen... als er iets niet meer in voorraad is kunnen ze het beter van de website halen want ik had een ander hoesje gezien wat ik liever wilde hebben. maar was niet meer in voorraad. als ze het eraf halen tot ze het terug hebben kunnen de mensen zich daar niet meer op fixeren.

Slechte producten, na 3 dagen al kapot

Goede site

Slechte producten, na 3 dagen al kapot

Scholten

Ik krijg een email om mijn beoordeling te geven over het product, maar dan moet ik deze wel eerst ontvangen!

Snel te bestellen, maar dat is dan ook het enige!

Graag ontvang ik waarvoor ik betaald heb.
Een week geleden besteld, en tot op heden niets ontvangen.
Ook telefonisch contact opnemen lijkt niet mogelijk.
Wanneer je een hoesje...
Graag ontvang ik waarvoor ik betaald heb.
Een week geleden besteld, en tot op heden niets ontvangen.
Ook telefonisch contact opnemen lijkt niet mogelijk.
Wanneer je een hoesje zoekt, kun je hem dus beter niet hier kopen!

Hester Perton

Ik ben niet meer van plan bij dit bedrijf producten te kopen.
Ik ben niet meer van plan bij dit bedrijf producten te kopen.
Mijn bestelling was niet volledig omdat een product niet op voorraad was terwijl op de site stond van wel. Nou weet ik niet hoe dat in zijn werk gaat maar de situatie is wel vervelend. Maar dat is niet alles. Ik kreeg het aanbod om mijn geld terug te krijgen, of te wachten, of een alternatief hoesje te kiezen. Ik koos voor het alternatief. Ik zou het artikelnummer moeten doorgeven dus ik heb dat netjes gedaan, plus de naam van het artikel. Dan moet het toch wel duidelijk zijn? Ik kreeg op zaterdag 28 mei het bericht dat het binnen 1-2 dagen verstuurd zou worden. Het hoesje was er pas 3 juni. Wachten vind ik niet heel erg maar als ik er dan achter kom dat het het verkeerde hoesje is? Ik ben behoorlijk pissig.

Leuk aanbod aan hoesjes.

Zorg zo snel mogelijk dat de voorraad status op de site up-to-date is.
Stuur geen verkeerde hoesjes.

Poteat

Snelle levering ook in het Buitenland..( Duitsland).
Kwaliteit van de hoesjes is super!!

Snelle reactie en levering

POLDERMAN

Ik heb 32-5 een bestelling gedaan was niet voorradig heb een andere besteld heb ik nog steeds niet binnen nu vraag je om een beoordeling wat zou ik nu invullen denk je een ????

GEEN

VERZENDING