8.2/10
8.2/10

L. van Elten

In eerste instantie dacht wat heb ik gedaan omdat de uitspraken op de site niet overeen kwamen met de werkelijkheid maar na een aantal E-mail vragen kwam er een antwoord wat als bevredigend kon... In eerste instantie dacht wat heb ik gedaan omdat de uitspraken op de site niet overeen kwamen met de werkelijkheid maar na een aantal E-mail vragen kwam er een antwoord wat als bevredigend kon worden ervaren en ontving ik toen na 2 dagen het alsnog het bestelde product

sneller naar de klant communiceren als er interne problemen zijn en zeker een reactie mail van een klant met een vraag niet door een computer met een vast antwoord laten beantwoorden maar... sneller naar de klant communiceren als er interne problemen zijn en zeker een reactie mail van een klant met een vraag niet door een computer met een vast antwoord laten beantwoorden maar persoonlijk als directie of diens gemachtigde laten afhandelen.

Snelle levering. Prima volgens verwachting

Veel keus in goed betaalbare covers

Goed tot. Uitstekend

Alles ging goed

Heb geen verbeter punten

Super ! alles verliep zoals verwacht !

Goede service snelle afhandeling ga zo door

Top zo door blijven gaan

G Langeloo

nee

nee

Als je in het weekend bestelt geldt kennelijk niet dat de volgende werkdag geleverd wordt. Ook niet als ik dan de maandag reken als dag van bestelling

Frans Somers

Geweldig en alles is betaalbaar ( moet op de kleintjes letten met pensioen }

geweldige keus

Blok

Zeer slecht we hebben nog niets ontvangen

We wachten nog steeds op de levering van het bestelde

snellere levering