8.2/10
8.2/10

Erg goed. Ik had aangegeven een berichtje te willen ontvangen als het hoesje wat ik wilde bestellen weet op voorraad zou zijn. Heb netjes een berichtje gehad en kon daarna meteen gemakkelijk... Erg goed. Ik had aangegeven een berichtje te willen ontvangen als het hoesje wat ik wilde bestellen weet op voorraad zou zijn. Heb netjes een berichtje gehad en kon daarna meteen gemakkelijk bestellen. Snelle service en levering. Hoesje is ook erg fijn. Heel blij mee.

Zie omschrijving bij ervaring.

Nee niet van toepassing in mijn geval.

Bestelling telefoonhoesje

De snelheid van levering en duidelijk foto's en beschrijvingen

Ik had een vraag over wanneer een telefoonhoesje weer leverbaar was en toen kreeg ik een standaard antwoord 3 tot 4 weken maar wat bleek hij was alweer leverbaar en dat is denk ik een verbeterpunt... Ik had een vraag over wanneer een telefoonhoesje weer leverbaar was en toen kreeg ik een standaard antwoord 3 tot 4 weken maar wat bleek hij was alweer leverbaar en dat is denk ik een verbeterpunt geef informatie die echt klopt geen standaard antwoord want dan wordt het ongeloofwaardig

Angèle

Uitgebreid assortiment, overzichtelijke website.

Prima heb hier al eerder besteld

Zeer tevreden

Dominique de Vries

Snelle levering, goed service , snel reactie met vragen . Helemaal top!

Klantgericht en vriendelijk

Snelle levering. Goede prijs. Netjes verpakt

Feedback moet zo kunnen worden gegeven dat de onderdelen waar je niet mee te maken hebt gehad ook niet beoordeeld moeten worden.

Caroline

Bij de voorwaarden stond dat je voor17..00 kon bestsellen je het de volgende dag in huis had maar op de startpagina staat dat je voor 16.00 moet bestellen. Om 16.15 besteld. Mijn zoon hoopte dat... Bij de voorwaarden stond dat je voor17..00 kon bestsellen je het de volgende dag in huis had maar op de startpagina staat dat je voor 16.00 moet bestellen. Om 16.15 besteld. Mijn zoon hoopte dat hij hem de volgende dag in huis had wat niet het geval was. Dus met twee dagen in huis, netjes verpakt en verzonden. Niets mis mee.

Voorwaarden en info op startpagina gelijk trekken om geen valse verwachtingen te scheppen ivm levertijd.

Vlotte aankoop

Om een telefoonhoesje te bestellen kan ik ze aanbevelen

was snel geleverd