8.2/10
8.2/10

H.W.M. Nissen

Prima site en levering

De levering van de bestelling was redelijk snel en de hoesjes waren in goede staat. Ik had wel gevraagd om één van de hoesjes in te pakken omdat het een cadeau was en ik zou het bij haar laten... De levering van de bestelling was redelijk snel en de hoesjes waren in goede staat. Ik had wel gevraagd om één van de hoesjes in te pakken omdat het een cadeau was en ik zou het bij haar laten leveren, maar dat was niet gebeurd. Ik had daarbij ook vermeld dat ik een beetje extra wou betalen.

Zie de beschrijving

Zie de beschrijving

Snelle en gemakkelijke afhandeling

goede informatie

nee

Goede prijs, snelle levering

Lincy Ellermeijer

Ik heb hier al twee keer besteld en dit bedrijf ook aangeraden bij vrienden en familie. Ik ben zeer tevreden!

Supersnelle levering (volgende dag in huis), goede kwaliteit hoesjes en goede klantenservice!

Omdat het met de normale post bezorgd wordt heb je geen track en trace of iets dergelijks, dus weinig inzicht in het verloop van je order. Maar aangezien het hoesje vrijwel altijd de dag erna gelijk... Omdat het met de normale post bezorgd wordt heb je geen track en trace of iets dergelijks, dus weinig inzicht in het verloop van je order. Maar aangezien het hoesje vrijwel altijd de dag erna gelijk geleverd word, vind ik dit persoonlijk geen probleem!

Mark - Elly van de Pas

Deze ervaring is niet zo prettig, zie bij verbeterpunten/tips mijn opmerking.

snelle levering, mooie wedsite.

Ik mis in jullie beoordeling de kwaliteit!!! kwaliteit van het hoesje is slecht, Heb ook een mailtje naar jullie gemaild via
www.telefoonhoesjesstore.nl maar tot heden nog geen reactie gehad....
www.telefoonhoesjesstore.nl maar tot heden nog geen reactie gehad. Zal nogmaals een mailsturen met mijn klacht. hopelijk ontvang ik dan een antwoord terug.

1 telefoonhoesje besteld

Duidelijke en uitgebreid aanbod

Van Baelen Francis

(Bewerkt)

Op 10/03/2016 bestelde ik een tablet hoesje van samsung TAB E, ik betaalde met bankcontact 17,95 euro, ik zou het binnen 2 dagen ontvangen, tot op heden 15/03/2016 mocht ik nog niets ontvangen. waar... Op 10/03/2016 bestelde ik een tablet hoesje van samsung TAB E, ik betaalde met bankcontact 17,95 euro, ik zou het binnen 2 dagen ontvangen, tot op heden 15/03/2016 mocht ik nog niets ontvangen. waar is mijn tablethoesje ??????

Momenteel heb ik geen reactie gekregen van dit bedrijf over mijn mail dat ik verzonden heb via tickets.

het bedrijf moet zijn verantwoordelijkheid nemen en als ze iets beloven via email moeten ze dat ook volbrengen

Ton Aben

Veel keus voor een goede prijs en snelle levering.

Snelle levering, goede prijzen.

Nee, ga zo door.