8.2/10
8.2/10

Ik heb mijn hoesje de dag na ik het besteld gad gekregen. De dag hierna was er al iets aan kapot.

Correct en stipt

Een hoesje met productiefout ontvangen, contact gezocht waarop direct werd gereageerd en ik een oplossing aangeboden kreeg!
Super nette afhandeling!

Snelle reactie en super nette afhandeling!

Nee.

Beehrdesign

Snelle levertijd. Goed op de hoogte gehouden. Verpakking van de verzending kan beter!! Het siliconen hoesje is in de envelop een beetje platgedrukt, waardoor het een beetje vervormd is en nu niet... Snelle levertijd. Goed op de hoogte gehouden. Verpakking van de verzending kan beter!! Het siliconen hoesje is in de envelop een beetje platgedrukt, waardoor het een beetje vervormd is en nu niet helemaal mooi om de telefoon zit.

nee

Het siliconen hoesje is in de envelop een beetje platgedrukt, waardoor het een beetje vervormd is en nu niet helemaal mooi om de telefoon zit. Dus beter verpakken (doosje).

R.H. Waage

Snel en betrouwbaar, hoesjes van goede kwaliteit.

- Goede informatie
- Snelle levering
- Gunstige prijzen
- Goed assortiment

Probeer de naam van uw bedrijf wat meer te onderscheiden van de namen van uw concurrenten. Je zit al gauw in een andere web-shop.

Was mijn eerste bestelling
Zeer tevreden over de levering en product

Zeer vlotte levering
Prijs/kwaliteit goed

Snelle afhandeling van bestelling. Correct bezorgd een dag na bestellen

Betrouwbaar

flies henri