Gastvrijheid/Hospitality
Plezier/Fun
Veiligheid/Safety

Rogier Eggers

Een leuke combi van surfen en spelen, waardoor het ook voor de niet-doorzetters ook gewoon leuk is.

Laura de Wit

Ontzettend mooie plek. Alles is goed voor elkaar.

Jasper van Beeck

Snel leren surfen in een relaxte sfeer

Nina

Was leuk, goede uitleg werd er gegeven. Ook goed materiaal. In het water had wel meer feedback gekund en had wat bij betreft ook meer uitgelegd kunnen worden qua sturen en draaien.

Peter van der Linden

Uitstekende ervaring tot nu toe. Gisteren was echter niet mijn eerste maar mijn tweede les. Wat ik wel jammer vond is dat ik in een groepje zat met verder alleen maar mensen die nog niet eerder les... Uitstekende ervaring tot nu toe. Gisteren was echter niet mijn eerste maar mijn tweede les. Wat ik wel jammer vond is dat ik in een groepje zat met verder alleen maar mensen die nog niet eerder les hadden gehad, dus er was voor mij teveel overlap met de eerste les. Verder geen klagen hoor! Prima instructeur, materiaal, locatie etc!!!!

Bernic Van der Spek

Ansich een prima ervaring gehad. Instructeur ging wel iets te snel door de materie heen en de groep was wat aan de grote kant.

Dineke Boonzaaijer

Uitstekend! Van boeking tot en met de les erg tevreden. Duidelijke, hartelijke communicatie en een prima privéles!

Lodewijk

Ik vond het heel erg leuk om te vliegen met de kite