Gastvrijheid/Hospitality
Plezier/Fun
Veiligheid/Safety

Saskia

Erg leuke ervaring. Goed georganiseerd en enthousiaste aardige mensen. Onze meiden hebben een topweek gehad!
Wel zat er verschil in niveau tussen de verschillende instructeurs...De een heeft duidelijk langer surfervaring dan de ander..
Verder een kleinigheidje... op de laatste dag lever je je pas in en dan moet je gelijk mee naar buiten de poort anders moet je een kaartje kopen.... Wij wilden juist nog even afsluiten op het terras. Hebben wij ook gedaan, maar toch vreemd als je nog € 100 op het terras besteedt en dan je kaartje moet kopen. Besteed je dat niet dan kan je gratis door de poort.... Jullie willen toch juist mensen op je terras? Volgens mij moet je dat juist aanmoedigen ipv ontmoedigen. Het gaat me niet om die paar euro, maar dit is echt knullig.

Arnoud Balkestein

Erg prettige communicatie. En niet moeilijk doen bij te weinig wind.
Vrolijke instructeur

Hidde van Dijk

Fantastisch, top plek met fijne instructeurs en andere mensen die je helpen

Leon Hajenius

Was echt super leuk, Armando heeft goed les gegeven de eerste keer

Peter van der Linden

Goede les, prima instructeur! Veel ruimte om dingen zelf te proberen. Leuke eerste kennismaking.

Wout van de Pol

Surfkamp was een erg leuke week, m’n zoontje kwam op dinsdagavond thuis met de vraag of hij volgend jaar weer mocht. Dat zegt genoeg, maar met donderdagavond nog een gezellige BBQ was het feest... Surfkamp was een erg leuke week, m’n zoontje kwam op dinsdagavond thuis met de vraag of hij volgend jaar weer mocht. Dat zegt genoeg, maar met donderdagavond nog een gezellige BBQ was het feest helemaal compleet!

Ines Mulder

Ook dit jaar vond Davide het ontzettend leuk! Hij was helemaal kapot en blaren op z’n handen, maar er al wel meteen van overtuigd dat hij volgend jaar weer gaat.
Hij vond alleen de lunch vorig...
Hij vond alleen de lunch vorig jaar iets lekkerder. :)