Gastvrijheid/Hospitality
Plezier/Fun
Veiligheid/Safety

Judith

Les vond ik het niet echt. We kregen 10 minuten instructie en toen gingen we het water op. Op het water heb ik geen instructie meer gekregen en de instructeur was ook zo ver weg dat ik niks meer... Les vond ik het niet echt. We kregen 10 minuten instructie en toen gingen we het water op. Op het water heb ik geen instructie meer gekregen en de instructeur was ook zo ver weg dat ik niks meer kon vragen. Ik kwam niet vooruit en sturen lukte niet, maar ik wist niet wat ik moest doen. Ik vond het daarom niet echt een leuke eerste ervaring met surfen.

Reactie Telstar Surfschool:

Dag Judith, we hebben op meerdere manieren geprobeerd contact met je te krijgen om bovenstaande op te lossen.
Wij proberen al onze cursisten een hele fijne ervaring mee te geven met de sport, en komen er graag samen met je uit!
Graag even contact opnemen en vragen naar Danne of Steven, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Kelly

Goed geregeld en een leuke eerste kennismaking met windsurfen

Nina Hilbrands

Ik vond het super leuk en heb het heel erg naar mijn zin gehad. Mijn instructeur Thijmen was ook super en heel lief en geduldig. Ik kom zo snel mogelijk nog een keer terug!

Niels van Loo

Een top surf/kite school.
Ik hoop dat ik tijdens het kite mensen leer kennen of instructeurs om beter teleren kiten en om samen te gaan kiten!

Ronald Korterik

Ronald Korterik heeft de les gevolgd, les geboekt door Marieke Brouwer
Goede communicatie rondom de les mbt weersverwachting etc.

Elsanne Steenstra

Super leuk! Heel leerzaam. Ze legde goed uit en was erg gezellig.