Top service. Les gehad van Dannie. Leuke vent met veel geduld. Erg positief. Goede theorie en gelijk uitvoerbaar in de praktijk.
Paul de Bruin
De surfles heeft mijn dochter als heel leuk ervaren
Quint
Het was echt super leuk! De les was erg goed en we hadden het al snel onder de knie.
Joost Verhoeven
Goede service en instructeurs, erg schappelijk als er bijvoorbeeld te weinig wind is. En mooi materiaal.
Jelle
Super, We hebben een heerlijke kennismaking gehad met het wingen
Margriet
Hele leuke introductie gehad met windsurfen! Helemaal enthousiast geworden, heb bij thuiskomst gelijk gekeken naar vervolgcursus/aanschafprijs eigen set, haha!
Naastepad
Helemaal top
Robin
Leuke cursus!
Astrid
Positief, aardige mensen, maar nog wel enkele verbeterpunten. Theoriecursus van 2 uur ipv les voelt als weggegooid geld.
Jarne Klein
Helaas door meerdere instructeurs les gehad, ze zitten niet allemaal op een lijn met elkaar. De tweede cursus die we hadden kregen we samen met 2 nieuwelingen waardoor we veel herhaling kregen. Bij...Helaas door meerdere instructeurs les gehad, ze zitten niet allemaal op een lijn met elkaar. De tweede cursus die we hadden kregen we samen met 2 nieuwelingen waardoor we veel herhaling kregen. Bij de derde cursus kregen we ook weer eerst theorie, waardoor er veel tijd verloren ging.