Gastvrijheid/Hospitality
Plezier/Fun
Veiligheid/Safety

Huib de Moll

Het was mijn eerste keer op een plank. Dankzij de vriendelijke en geduldige instructrice gelukt om een klein stukje te surfen, leuke ervaring! Ik kon niet de volledige tijd gebruiken wegens rugpijn,... Het was mijn eerste keer op een plank. Dankzij de vriendelijke en geduldige instructrice gelukt om een klein stukje te surfen, leuke ervaring! Ik kon niet de volledige tijd gebruiken wegens rugpijn, ik stel het zeer op prijs dat ik dit later nog mag inhalen!

Remo

Professionele surf en kite club. De instructeurs die ik gehad heb voor het kiten zijn erg bekwaam. De les is goed opgebouwd. Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en basiswaardigheden.

Marco Tavenier

Leuke lessen, leuke instructeurs. Het e.e.a. is natuurlijk ook zeer afhankelijk van de wind en de weersomstandigheden (daar hadden we niet zo veel geluk mee), maar al met al goed bevallen. We hadden... Leuke lessen, leuke instructeurs. Het e.e.a. is natuurlijk ook zeer afhankelijk van de wind en de weersomstandigheden (daar hadden we niet zo veel geluk mee), maar al met al goed bevallen. We hadden wel elke keer een andere instructeur, waardoor er soms wat tijd verloren ging met herhaling van theorie en oefeningen die we al gehad hadden. De progressie in 3 lessen viel me niet helemaal mee. 3 van de 4 van ons groepje hebben nog niet op de plank gestaan helaas. Maar dat kan natuurlijk aan ons talent liggen.

Jamie de Fluiter

De les was top. Alleen voor de les vond ik het een beetje onduidelijk. Ik wist niet echt waar ik heen moest en wat ik moest doen. Uiteindelijk heb ik een wetsuit aangetrokken en toen liep alles... De les was top. Alleen voor de les vond ik het een beetje onduidelijk. Ik wist niet echt waar ik heen moest en wat ik moest doen. Uiteindelijk heb ik een wetsuit aangetrokken en toen liep alles soepeltjes en kwam de instructeur ook. Veder was alles goed.

Arjan Goed

Fijne lessen gehad, alleen in de laatste les zondagochtend 16/5 ging er een kite stuk en de wind ging weg. Aan het einde van de les kregen we te horen dat we deze les over mochten doen. Alleen zie... Fijne lessen gehad, alleen in de laatste les zondagochtend 16/5 ging er een kite stuk en de wind ging weg. Aan het einde van de les kregen we te horen dat we deze les over mochten doen. Alleen zie ik deze niet staan als ik nu inlog.

Fred Berkholz

Buitengewoon teleurstellend

Reactie Telstar Surfschool:

Dag Fred,
Dag Fred,
Wij hebben meermaals contact gehad en je bent ruim gecompenseerd. Blijkt dat de verwachtingen wederzijds totaal niet op een lijn zaten, wij hebben kwaliteit geleverd maar er is geen enkele manier waarop wij aan jullie verwachtingen konden voldoen.
Erg jammer dat je het ons kwalijk neemt dat we uw zoon niet binnen één les hebben kunnen leren kitesurfen, hier is helaas toch echt meer tijd voor nodig!
Ik sluit hierbij het boek, wij kunnen je helaas niet verder helpen en hebben al het mogelijke gedaan.
Danne

Brian

Leuke en gezellige sfeer. Mensen met veel kennis van zaken.

Elise Blokzijl

Fijne ervaring! Kwaliteit van de lessen was goed en ik heb de lessen met veel plezier gevolgd!

Mandy

Super! Goede lessen met persoonlijke begeleiding.