Michiel Van Empten

Goede prijs en snelle levering

Was helemaal in orde

Toon Verest

Na 1 week art nog niet geleverd wacht nog 1 dag en wil dan het aankoop bedrag terug.

Aanbevelingen/tips

Neem zelf contact met klant als het artikel niet geleverd kan worden

Reactie Terrasheater.nl:

Goedendag,
Goedendag,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw recensie. De bestelling is vorige week direct na uw aankoop verzonden. Helaas is hierin vertraging ontstaan vanuit de vervoerder. Om u verder te kunnen helpen, zullen wij het onderdeel vandaag nogmaals toesturen.
Terrasheater.nl

Karin Roedig

Heel vriendelijk geholpen en ter zake doende

Carl Praet

Correcte afhandeling, correcte prijs in benchmark met de anderen

neen

Alan Steele

Oh wat is het heerlijk om een keer producten te kopen via Internet dat boven je verwachting is! Zonder een productie land te noemen is het vaak gewoon troep - is niet een kwestie van of het stuk... Oh wat is het heerlijk om een keer producten te kopen via Internet dat boven je verwachting is! Zonder een productie land te noemen is het vaak gewoon troep - is niet een kwestie van of het stuk gaat maar wanneer. Goedkoop is dus vaak duurkoop. Meteen toen ik de producten van Terrasheater uitpakte zag ik en voelde ik de kwaliteit "made in Germany"! Heerlijk gevoel en alle hoop dat ik jaren veel plezier zal hebben en voor m.i. een redelijke prijs.

Aanbevelingen/tips

Niet echt mijn ervaring is gewoon erg goed

Welvaert Stijn

(Bewerkt)

Snelle levering en overzichtelijke website

Bart Gythiel

Snelle levering, kwalitatief goed produkt

Aanbevelingen/tips

Misschien de kantelhoek nog iets groter maken

Patrick Pluister

Heel snel geleverd