Koukleum

Had een loungeheater besteld diegene niet lang daarna is geleverd. Na het openen van de verpakking, verpakking met piepschuim, zag ik een deuk a d zijkant. Contact opgenomen met terrasheater.nl en... Had een loungeheater besteld diegene niet lang daarna is geleverd. Na het openen van de verpakking, verpakking met piepschuim, zag ik een deuk a d zijkant. Contact opgenomen met terrasheater.nl en vervolgens een aantal foto’s doorgestuurd van de schade. Dezelfde dag nog een voorstel gekregen ter compensatie of de keuze de terrasverwarmer te ruilen. Heb gekozen voor de compensatie, die eerstdaags al gestort werd op de rekening. Super tervreden van de snelle levering en afhandeling i v m schade. Betrouwbare firma die doet wat beloofd!

theo schreurs

Wat ze beloven maken ze ook waar.

Aanbevelingen/tips

Alle punten zijn even sterk. Ik kan niets negatiefs melden.

Prima goede websyte

Mooie producten en bij 'problemen' wordt een passende en snelle oplossing geboden.

goeie productomschrijving en adviezen

Mario M.beekmans

nee

Te hoge prijs voor het geleverde artikel.

Veel te hoge prijs voor het geleverde artikel t.o.v. gelijkwaardig product bij andere aanbieders.

Fam. Korff

Prima service m.b.t. uitleg en voorlichting over technische aspecten van aan te schaffen terrasheater.

Aanbevelingen/tips

Hebben zelfs de moeite genomen om op locatie onderbouwde uitleg en keuze voorstellen te doen.

Bas van Wijk

Mijn patioheater wilde niet meer aangaan. Nadat ik de top 5 storingen had gelezen kwam ik er nog niet uit maar nadat ik via de chat functie contact kreeg ben ik zo goed geholpen dat de heater het na... Mijn patioheater wilde niet meer aangaan. Nadat ik de top 5 storingen had gelezen kwam ik er nog niet uit maar nadat ik via de chat functie contact kreeg ben ik zo goed geholpen dat de heater het na 5 min alweer deed. In de omvalbeveiliging was een draadje losgeschoten. Zonder wat te hebben verkocht aan mij toch super geholpen. Dikke 10

Goede hulp geboden

Goede snelle service