Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Mustafa Berber - Perfect Nutrition

Uitstekend bedrijf! Goed advies gekregen over producten welke ik wilde kopen. De bedrukking is van top kwaliteit! 100% een aanrader!

Ondernemingsraad RST Zorgverleners, Lies Casteleijn.

Ik ging uit van de 5 dagen levertijd zoals de website vermeld, maar het duurde langer en daardoor waren ze niet op tijd voor onze PR-film. Daar heb ik enorm de balen van. Advies: Wees gewoon eerlijk... Ik ging uit van de 5 dagen levertijd zoals de website vermeld, maar het duurde langer en daardoor waren ze niet op tijd voor onze PR-film. Daar heb ik enorm de balen van. Advies: Wees gewoon eerlijk en wek geen valse verwachtingen.

The Happy line Dancers Aruba

20 tshirts snel en netjes afgeleverd

Jacquelijn van der Vijver

Goede communicatie over bestelproces en levering. Drukwerk op achterkant is het belangrijk om rekening te houden met een eventuele muts aan de hoodie of bodywarmer zodat die niet over de tekst heen... Goede communicatie over bestelproces en levering. Drukwerk op achterkant is het belangrijk om rekening te houden met een eventuele muts aan de hoodie of bodywarmer zodat die niet over de tekst heen valt. Dat is online lastig te zien.

Boksvitaal

Fantastische service! Vlotte en correcte levering

Saskia Peters

Super service, levertijd was 5 werkdagen, helaas heb ik dat over het hoofd gezien. Na een telefoontje is het gelukt om het binnen 2 werkdagen te ontvangen. Mooie pet ontvangen, kindje super blij.

S. Gelderblom

Prima! Mooie kwaliteit pet!

Jitske

De dames polo van biologisch katoen die ik had besteld is van erg mooie kwaliteit. Het blijft lang fris ruiken en heeft een mooi model. De opdruk is erg netjes en ziet er met een paar keer wassen... De dames polo van biologisch katoen die ik had besteld is van erg mooie kwaliteit. Het blijft lang fris ruiken en heeft een mooi model. De opdruk is erg netjes en ziet er met een paar keer wassen nog perfect uit. Ook de pet die had besteld is van mooie kwaliteit. De opdruk zit perfect in het midden. Ideaal bij deze winkel vind ik dat je ook enkele producten kan bestellen in plaats van in orders van minimaal 10 zoals bij veel winkels het geval is. Daardoor is Textieldrukshop voor mij de ideale winkel om bedrijfskleding voor mijn kleine business te bestellen. Ik ben dus super tevreden met mijn bestelling bij TextieldrukShop!

Bjorn Demeulenaere

Goede service

Pascale Callay

Men was steeds bereid om te reageren op vragen. Alles is heel goed verlopen. Enkel heeft de bestelling wel langer onderweg geweest dan men beloofde op de website.