Mijn jas 2 weken na bestelling niet ontvangen... Erg jammer.
Jan
?
klaske83
Een foto muismat besteld. Zoals op het ontwerptool werd weergegeven was het goed. Bij ontvangst mist er een gedeelte van het hoofd. Wanneer ik vervolgens daarover een mail stuur. Wordt er een foto...Een foto muismat besteld. Zoals op het ontwerptool werd weergegeven was het goed. Bij ontvangst mist er een gedeelte van het hoofd. Wanneer ik vervolgens daarover een mail stuur. Wordt er een foto gestuurd met rode lijnen. Die bij de ontwerptool niet te zien waren. Ook was hierover geen contact met mij opgenomen dat de foto niet klopte en hebben ze het zelf ook over het hoofd gezien. Als reactie krijg ik te horen, u heeft de foto zelf zo geplaatst. Vervolgens gevraagd of ze mij toch kunnen helpen desnoods een nieuwe te sturen met de foto op de juiste plaats o.i.d. Maar totaal geen reactie meer gehad.
Raoel Sewpersad
Shirt besteld. Print is veel klein in het echt, ook al is de verhouding van de print op het shirt in de ontwerptool over de hele shirt, is het in het echt een sticker van 15 cm. Als je daarna hulp...Shirt besteld. Print is veel klein in het echt, ook al is de verhouding van de print op het shirt in de ontwerptool over de hele shirt, is het in het echt een sticker van 15 cm. Als je daarna hulp vraagt bij de klantenservice, krijg je geen oplossing, maar een constatering van het probleem. KORTOM: hier wordt niet verkocht wat je ziet en ook niks opgelost.
jeroen van der lee
Kwaliteit van de kleding varieert erg veel..
Damian Jaeger
Geweldig snel goed en heel kooi gedrukt
Hondenschool SimonSays
Mijn logo was niet helemaal geschikt voor afdrukken, maar hierover werd keurig contact met me opgenomen zodat het eindresultaat wel mooi was. Super tevreden over de producten.
G.Lansink
Netjes en snel
Online betalen ging niet vlot (QR-code werd niet aanvaard door mobiele bankapp). Snelle en correct levering.