Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Emma

Ik kocht een trui en meette mijn borstomtrek om zeker te zijn van de maat. Ik nam zelfs een maat groter. Toen hij aankwam bleek hij veel te klein te zijn. Let dus op met de maten uit de maattabel!... Ik kocht een trui en meette mijn borstomtrek om zeker te zijn van de maat. Ik nam zelfs een maat groter. Toen hij aankwam bleek hij veel te klein te zijn. Let dus op met de maten uit de maattabel! Ik werd door de klantendienst goed geholpen maar kreeg geen nieuwe truien. Jammer, enkel een korting op een volgende bestelling (20%) Dat is dus jammer van de €30 die ik betaalde voor een te kleine trui...

Waardeloos bedrijf. Website geeft aan snel te leveren maar bestellingen worden pas na drie weken bezorgd. Annuleren is volgens de website kosteloos mogelijk binnen 14 dagen onder het... Waardeloos bedrijf. Website geeft aan snel te leveren maar bestellingen worden pas na drie weken bezorgd. Annuleren is volgens de website kosteloos mogelijk binnen 14 dagen onder het herroepingsrecht maar het bedrijf rekent 40% annuleringskosten. Niet te geloven dat dit anno 2024 kan. Helaas kan ik dit bedrijf niet aanbevelen - ik moet het afraden... Let op voor deze scam! Niet bestellen!

H. Blei

Jammer dat het product niet op tijd/ nog geleverd is. Mail gestuurd krijg je als antwoord dat het druk is maar sorry daar kan ik niets aan doen, goed voor u bedrijf maar niet voor de klant

Karl Stoof

Kwaliteit voor een betaalbare prijs en daarbij gebruik kunnen maken van een superhandige ontwerp-tool

Samantha Smits

Product prima maar levertijd heel lang had het gekocht voor me zoon zijn verjaardag en level9 was bedoeling dat hij hem die dag kon draagen maar jij kwam pas naar meer dan 2 weken

Sander

Goede kwakiteit, maar vooral luisteren ze goed naar de klant. Ben ery blij met de service en de producten

Hans

Prima cap met opdruk laten maken.

Marc Papanikitas

Alles verliep, leuk dat je alles helemaal in de hand hebt. Het was in het begin een beetje zoeken, maar alle begin is moeilijk. Belangrijk is wel dat je de kleuren gecombineerd met de kleur van het... Alles verliep, leuk dat je alles helemaal in de hand hebt. Het was in het begin een beetje zoeken, maar alle begin is moeilijk. Belangrijk is wel dat je de kleuren gecombineerd met de kleur van het materiaal goed moet inschatten want dat ziet er een beetje anders uit in het echt.

Lize Van Gestel

Super snelle levering, was nog optijd voor de verjaardag van mijn vader. Het product is mooi bedrukt en netjes afgewerkt

Thierry DV

Heel gemakkelijk om zelf iets te ontwerpen. Ik liet een pet met tekst borduren, maar deze is te klein geschreven. Na contact blijkt dat de tekst maar maximaal 10cm hoog kan gestikt worden. Ik zal... Heel gemakkelijk om zelf iets te ontwerpen. Ik liet een pet met tekst borduren, maar deze is te klein geschreven. Na contact blijkt dat de tekst maar maximaal 10cm hoog kan gestikt worden. Ik zal daar waarschijnlijk overgelezen hebben, anders had ik niet de optie met borduurwerk gekozen.