Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Mustafa Tasay

Ik had een custom kapper schort bij jullie besteld. Hij was helemaal top alleen het product kon wel wat beter. De gedrukte logo wat ik zelf had ontworpen was helemaal top, daar heb ik geen minpunten... Ik had een custom kapper schort bij jullie besteld. Hij was helemaal top alleen het product kon wel wat beter. De gedrukte logo wat ik zelf had ontworpen was helemaal top, daar heb ik geen minpunten voor.

Robert Van der Struijf

Werkt heel goed. Mooie producten, maattabel is handig. Zeer snelle reactie op de mails. Heel behulpzaam. En uiteindelijk gewoon een paar top jassen binnen gekregen. Prijs kwaliteit verhouding is... Werkt heel goed. Mooie producten, maattabel is handig. Zeer snelle reactie op de mails. Heel behulpzaam. En uiteindelijk gewoon een paar top jassen binnen gekregen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Denis Elting

Goed contact, vragen als er iets niet duidelijk is.

Alice

Mooie truien en goede service, echt top!

Bo Vanlierde

Mijn gepersonaliseerd fluohesje is top!

Disney Magic Lovers

Wij hebben net een bestelling gedaan als test, super communicatie over de mail, en bij levering super tevreden over de kwaliteit, voortaan bestellen wij alles via hier, ondertussen al bezig met de... Wij hebben net een bestelling gedaan als test, super communicatie over de mail, en bij levering super tevreden over de kwaliteit, voortaan bestellen wij alles via hier, ondertussen al bezig met de volgende bestelling te ontwerpen.

Harm Klifman

Heb om spoed gevraagd en kreeg die zonder bezwaar. Klasse behandeling. Dankjulliewel!

Annelies Loots

De naad van 1 van mijn petjes was stuk.

roanna hirdes

Erg fijn! Goede kwaliteit

Ebru BULUT

Ik raad het product zowel van hoge kwaliteit als snelle levering aan