Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

dick Meijer

Er stond 5 dagen voor het ontvangen het product maar ik moest het eerder hebben .
heb toen gebeld en kon het toen 3 dagen eerder op halen in almelo
goede servies

Marion Schijndel

100% tevtreden

beyonce stehouwer

Na een fout aan kant van bedrijf terug mogen sturen en word weer opnieuw gemaakt

Vincent Salarie

Slechte kwaliteit drukwerk. Print lijkt op het t-shirt te liggen, alsof het met een strijkbout is gedaan. Bovendien is de afbeelding op het shirt heel erg blokkerig. Geen controle op het eindproduct... Slechte kwaliteit drukwerk. Print lijkt op het t-shirt te liggen, alsof het met een strijkbout is gedaan. Bovendien is de afbeelding op het shirt heel erg blokkerig. Geen controle op het eindproduct dat ze versturen.

Reactie TextieldrukShop:

Beste Vincent,
Bedankt voor je review.
Beste Vincent,
Bedankt voor je review.
De afbeelding die je had gebruik had geen hoge resolutie. Zo gaat het van de kwaliteit af. We hebben nog geprobeerd om het te verbeteren en een nieuwe afbeelding te zoeken. Helaas is dit niet gelukt.

V. Salarie

Waardeloos drukwerk geleverd. Het is net of de print erop ligt en niet is gedrukt. Dit had ik zelf met een strijkbout ook wel kunnen doen.

Rineke

Top! Super snelle levering!

Diederik Decroix

Heel erg blij met mijn pet. Super dat je hier ook gewoon 1 pet kan bestellen.

Demeulenaere Bjorn BV

L Gelderman

Wel lang wachten tot het product werd besteld, maar alsnog binnen de beloofde tijd. Ontwerp is erop gedrukt, had gehoopt dat het erop geborduurd zou worden. Weet niet hoe lang het erop zou blijven... Wel lang wachten tot het product werd besteld, maar alsnog binnen de beloofde tijd. Ontwerp is erop gedrukt, had gehoopt dat het erop geborduurd zou worden. Weet niet hoe lang het erop zou blijven zitten nu

Willem Bos

Jammer dat op de site niet precies duidleijk is hoe de print op het rompertje wordt geplaatst.