Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

Robert Ras

Al twee keer product besteld en beide keren in alle opzichten fantastisch!

T. Masseurs

Positief, beetje twijfels over hoe lang de opdruk goed blijft.

Mathijs Snippe

Stuurde png krijg wen wit plaatje met print als text... nirt een aanrader

Boy Haarms

Zeer fijn bedrijf.
De communicatie is zeer goed en zijn dan zeer vriendelijk in de mail contact
het eind product ziet er goed uit en ben dan ook zeer tevreden.
Ook de levering, wordt...
Zeer fijn bedrijf.
De communicatie is zeer goed en zijn dan zeer vriendelijk in de mail contact
het eind product ziet er goed uit en ben dan ook zeer tevreden.
Ook de levering, wordt zoals beschreven, goed op gevolgd.

Claire Vander Veken

Geleverde product volledig in overeenstemming met ontwerp, poloshirt van goede kwaliteit

arthur van zanten

Erg goeie produkten en mooie opdruk en super snelle leveringen

WE- Particulier

Misschien iets langzamer dan je tegenwoordig gewend bent, maar echte service. ontwerp nog ff aangepast om het echt heel mooi te maken. wat een top tent!

Enzo Pannekoek

Ik had snel een leuk shirt nodig voor iemand maar gelukkig was het product al snel in huis met goede gebruiks aanwijzngen en hij is zoals ik had bedacht. super goed!!:)

Hugo

Slecht. Op de site staat snelle levering 2-5 dagen, maar na 5 werkdagen wordt het pas bij POST NL afgeleverd en de werkelijke levertijd is dus veel hoger.
Inschrijven voor de nieuwsbrief zou...
Inschrijven voor de nieuwsbrief zou leiden tot €5 korting, maar daar krijg je geen bericht van en die heb je dus niet.

Reactie TextieldrukShop:

Beste Hugo,
Beste Hugo,
Jammer dat u niet eerder met ons contact hebt opgenomen wat betreft de levering. We hadden u netjes kunnen informeren over een levertijd. Ons levertijd is inderdaad tussen 2 en 5 werkdagen en 1 werkdag voor PostNL. We hebben uw bestelling netjes op tijd verzonden zoals dat netjes op de website staat. De inschrijving in onze nieuwsbrief is niet gelukt omdat u niet alle stappen hebt doorgelopen. Daarbij is de €5,- korting voor bestellingen vanaf €50,-.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groeten,
Textieldrukshop