Ik had een kerstcadeautje nodig en de prijs kwaliteit verhouding was zeer goed veel beter dan ik in eerste instantie had verwacht
Luuk
Slecht
Yekta Ardic
Ik heb een mooie kwaliteit schort besteld, maar helaas is de logo verkeerd gedaan. Er is een typfout gemaakt helaas.
Mirte
Goede kwaliteit, mooi gedrukt, mooie pasvorm en snelle levering.
W van Hoven
Zie sterren.
Wietske Witteveen
Het t-shirt besteld en 10 dagen later niet geleverd, terwijl het er al binnen 3 dagen zou zijn....
Esther-Gabrielle Zegers
Goede service en een goed advies
Wouter Breepoel
Ik had wat twijfels omdat ik de tool niet heel duidelijk vond, maar uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat! Levering ook top.
T. Vdveken
De hoodie met print is mooi en van zeer goede kwaliteit. Het overleg van over mijn ontwerp verliep vriendelijk en professioneel en ook mijn probleem met het doorsturen van het ontwerp werd snel...De hoodie met print is mooi en van zeer goede kwaliteit. Het overleg van over mijn ontwerp verliep vriendelijk en professioneel en ook mijn probleem met het doorsturen van het ontwerp werd snel opgelost.