Tevredenheid over het product
8.2/10
Bestelgemak (Ontwerp tool)

ronald

Sjaal besteld met opdruk. Fijne kwaliteit

Charlène

Topbedrijf, super klantvriendelijk en eindresultaat nog beter dan ik gehoopt had! Tip: super leuk om eigen ontwerpen als (kerst) cadeautjes te geven.

Yvonne de Haan

Het is een mooie velle kleur en de letters staan er goed op. Nog niet in gebruik dus ik kan niet zeggen of de kwaliteit goed blijft maar zeer tevreden overhoe het is geworden

L Penning

Makkelijk te ontwerpen, met keuze lettertype. Snelle levering

annette koster

Men belde mij om een fout in de bestelling op te heffen. Ik had zwarte mondkapjes met zwarte opdruk besteld!! Niet handig. Heel goed dat het rechtgezet werd.

Diana L.

Zeer tevreden

Henk van der Meij

Ik werd gebeld dat mijn ontwerp niet helemaal goed was. Zelfstandig een betere afbeelding gezocht. Geweldige service.

Etmorienne Jourdain

Ik had voorgesteld om mijn logo wat te bewerken als het kon, ik werd netjes op gebeld en werd me verteld dat wat ik wilde niet kan maar wel wat verder de mogelijkheden waren en waarom het niet kon,... Ik had voorgesteld om mijn logo wat te bewerken als het kon, ik werd netjes op gebeld en werd me verteld dat wat ik wilde niet kan maar wel wat verder de mogelijkheden waren en waarom het niet kon, ik ben heel tevreden want als zij hadden gedaan wat ik vroeg was het waarschijnlijk niet zo mooi als het nu eruit ziet!! Erg bedankt.

Vermeulen Service

Mooi product ontvangen!

Mooi product, levering naar verwachting.