Bestellen via een webshop vind ik altijd lastig. Ik heb voor ik de bestelling plaatste dus even gebeld met een aantal vragen. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. Het hoeslaken is keurig op...Bestellen via een webshop vind ik altijd lastig. Ik heb voor ik de bestelling plaatste dus even gebeld met een aantal vragen. Ik werd heel vriendelijk en goed geholpen. Het hoeslaken is keurig op tijd bezorgd en van mooie kwaliteit. De extra versteviging in de splittopper hoes moet zich natuurlijk nog bewijzen in de tijd, maar het feit dat er ook een stuk elastiek in de split zit maakt dat ik nu al heel tevreden ben. In het hoekje zit de hoes heel mooi. Zeer tevreden mee :-)
van 't Wout
Gaat goed veel keuze
///////////////
werd een dag later bezorgd als was op gegeven
Fijne overzichtelijke site met goede kwaliteitsproducten voor een niet al te hoge prijs
Goede producten met een lage prijs
De Busschop Rita
Dit is een bedrijf waar ik terecht trots kan op zijn .Eerlijk en correct.
Degelijke kwaliteit.
Gewoon zo blijven.
Ingrid
Snelle levering, mooie producten, en fijne was-beschrijving zat erbij.
Prima!
Alleen maar lof! Prachtig dekbedovertrek tegen een redelijke prijs en verzending was bijzonder snel. Binnen kwartier na aankoop het verzendbewijs ontvangen, complimenten!