9.6/10
Informatie over verloop van de order
9.6/10
Gemak waarmee het product is gevonden en gekocht
Informatie over het gekochte product

Freek Helsper

Snelle levering. Er was een verkeerd artikel geleverd, maar de communicatie daarover verliep snel en het is keurig opgelost.

Snelle levering, vriendelijke communicatie. Nette verpakking.

Mijn ervaring met the bodywearstore is meer dan positief geen negatief oordeel.

ik vind de video opnamen bij bepaalde produkten heel goed je kan dan zien hoe een slip of boxer zit heel goed .

Tom

Altijd een sensatie om bij bodywearstore een bestelling te doen. Een aanbod, van mooie leuke en spannende onderkleding. Als je het pakketje ontvangt is het altijd keurig ingepakt en voorzien van een... Altijd een sensatie om bij bodywearstore een bestelling te doen. Een aanbod, van mooie leuke en spannende onderkleding. Als je het pakketje ontvangt is het altijd keurig ingepakt en voorzien van een handgeschreven kaartje.

Goede producten
Breed aanbod
Mooie merken
Goede, duidelijke foto's

Verbeterpunten

Zou fijn zijn als wordt vermeld hoe de maat van het betreffende kledingstuk valt.

H.Jeurissen

Op tijd geleverd en keurig verpakt.

De wijze waarop de bestelling aangeboden is.

René

Persoonlijk, kundig, vriendelijk, gastvrij, klantgericht, mooie collectie die regelmatig aangevuld wordt,

Prettige sfeer in winkel, eerlijk. Voorbeeld ik had een keer in de winkel meerder artikelen gekocht en week later was er een kortingsactie. Als vaste klant werd ik ongevraagd, naderhand via mail... Prettige sfeer in winkel, eerlijk. Voorbeeld ik had een keer in de winkel meerder artikelen gekocht en week later was er een kortingsactie. Als vaste klant werd ik ongevraagd, naderhand via mail benaderd dat ik alsnog van de actie kon profiteren! Klasse!!

Nog groter aanbod... ;-)

jan de Vries

Heel positief snel persoonlijk

zeker

zorg voor aantrekkelijke prijzen

Ming

Ik had vier keer ondergoed gekocht bij bodystorewear. Mijn producten worden snel geleverd. De ondergoed is meestal op voorraad. Als je iets wilt kopen dan is op voorraad en dat vinden alle klanten... Ik had vier keer ondergoed gekocht bij bodystorewear. Mijn producten worden snel geleverd. De ondergoed is meestal op voorraad. Als je iets wilt kopen dan is op voorraad en dat vinden alle klanten wel belangrijk. Voor mij is deze winkel alles positief!

De snelheid van de producten die je hebt besteld, worden heel snel geleverd. Binnen 1 of 2 dagen is jouw bestelling al ontvangen thuis.

Oliver Scott Sloggett

Fijn bedrijf. Ben nu al een paar jaar vaste klant en blijf terug komen door mooie collecties en super fijne service. goede website.

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

geen verbetertips.

Uitstekend! Ik zag online een paar leuke zwembroeken, maar ik had nog een paar vragen over de producten. Gebeld en prima geholpen.

Service, levertijd

Verbeterpunten

Zorg dat de info bij de producten op de site up to date is en voldoende. Wat mij betreft beter teveel dan te weinig info en beeldmateriaal.