9.6/10
Informatie over verloop van de order
9.6/10
Gemak waarmee het product is gevonden en gekocht
Informatie over het gekochte product

Jeroen Huisman

De beoordeling spreekt voor zich. Ik ben zeer te spreken over alles wat een bedrijf nodig heeft om een uitstekend bedrijf te zijn.

R schrander

Fantastische service, en ook met een persoonlijke noot, super.

Een boxer besteld! Snelle levering

nee

Ik heb op maandagavond 2 items besteld en had deze op woensdagochtend in de brievenbus.

geen verbeterpunten

Joey

Ik koop nooit meer ondergoed via Marktplaats of buitenlandse vage sites. The Bodywear Store is met recht de beste tot nu toe. Zeer snelle levering. Zelfs met de drukke kerstperiode. Er zat zelfs... Ik koop nooit meer ondergoed via Marktplaats of buitenlandse vage sites. The Bodywear Store is met recht de beste tot nu toe. Zeer snelle levering. Zelfs met de drukke kerstperiode. Er zat zelfs een persoonlijk bedank kaartje bij mijn bestelling en ook nog een gratis cadeautje én pen. EN het ondergoed zat in originele verpakking én ook nog eens in leuk pakpapier! Uitmuntend deze gasten!

Geen enkele!

Jeroen

Zeer efficient en hulpvaardig! Een produkt was helaas niet meer beschikbaar, maar werd goed opgelost en geleverd met een persoonlijk bedankje. Impressed! Goede klantenservice bestaat nog :-)

Goede service en bezorging.

Bij betaling wordt een andere firma naam vermeld dan bodywear store. Als je verder zoekt staat dat wel vermeld bij betalingen, maar de eerste keer denk je toch wat vreemd!!.

nee

Attent. Goed verzorgde artikelen. Vriendelijke benadering.

De te bestellen maat M (in mijn geval) is niet altijd voorradig en daarna ook niet meer te koop. Gelukkig is er wel steeds nieuw aanbod.

Anoniem andre

Ik vind het jammer dat ik maar 1 exemplaar qua maat kan bestellen