9.6/10
Informatie over verloop van de order
9.6/10
Gemak waarmee het product is gevonden en gekocht
Informatie over het gekochte product

Jef van Ravensteyn

Super

Zo blijven verder doen

Perry van de Graaf

Ik heb alleen maar hele positieve ervaringen met dit bedrijf, ze verlenen tot op ongekende hoogte service en houden je daarin ook goed op de hoogte wanneer evt voor jouw bestelde artikelen bij hun... Ik heb alleen maar hele positieve ervaringen met dit bedrijf, ze verlenen tot op ongekende hoogte service en houden je daarin ook goed op de hoogte wanneer evt voor jouw bestelde artikelen bij hun binnen zijn! Een hele dikke 10!!!!!

Nee kan niets zeggen wat ze niet goed voor elkaar hebben, producten worden ook mooi verpakt verzonden

Oliver Scott Sloggett

Zeer prettig bedrijf, mooie artikelen en fijne kortingen zo nu en dan. Mooie website en zeer adequate en vriendelijke medewerkers.

geen.

Prima service .

Nvt

Aangenaam verrast

Wim Kitzen

Een van mijn hobby s is het dragen van mooi underwear ik heb bij verschillende zaken slips en boxer gekocht en besteld, dit
dit bedrijf is gewoon heel goed wat betreft ondergoed ik ben er...
dit bedrijf is gewoon heel goed wat betreft ondergoed ik ben er heel tevreden over, en beveel het ook bij iedereen aan.

alles is perfekt

Klantvriendelijk,alternatief aanbieden als 't product niet meer voorradig is

nee,wellicht dat de maat M iets meer mag worden ingekocht

Jammer dat vaak toch niet alle maten meer beschikbaar zijn

Lowieke

Bestel met enige regelmaat ondergoed van met name het Duitse kwaliteitsmerk Body Art.

Neen.

Prima bestelling; netjes verpakt en snel geleverd.

Sommige artikelen zijn aan de prijzige kant ten aanzien van wat ze in de winkel kosten. Tel daar de verzendkosten bij op, dan wordt de afweging soms wat kleiner.

Reactie The BodywearStore:

Beste meneer van Weenum,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.
Beste meneer van Weenum,
Hartelijk bedankt voor uw feedback.
Wij vinden het erg jammer te vernemen dat u onze aftersales en klantvriendelijkheid zo laag waardeert. Wel zullen wij dit uiteraard meenemen in onze beleidsvisie.
Echter is de opmerking over onze prijzen niet geheel duidelijk aangezien al onze prijzen online én in de winkel exact hetzelfde zijn.
Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag van u.
Met dank en vriendelijke groet,
Mark
The Bodywearstore