Hele lekkere mooie brownies. Leuk idee Alleen de bezorging moet niet via PostNL. Kwam veel te laat, beetje mosterd na de maaltijd
Mardina Willemse
Geweldig
Lotte
Niet bezorgd en krijg neppe track&trace codes dat het is bezorgd. Terwijl dit moet worden verzonden naar een vriendin waar haar vader op sterven ligt.
Merve Arikan - Cinar
Heel goed
Raoul
Super leuk! Al een aantal keer zelf mogen ontvangen en geven. De reacties wanneer iemand het van jou ontvangt zijn geweldig!
Marjo Mooijaart Brekelmans
Te LEKKER. En óók zo leuk om er iemand anders mee te verrassen.
Anna Schinner
"De lekkerste brownies die ik ooit in mijn leven heb gegeten"
Tirza Blom
Superlekker!
Anne Marie Huibregtse
Ik verstuur graag Brownies per Post, maar raak door mijn niet-geaccepteerde-wachtwoord regelmatig in de problemen als ik wil afrekenen. Dat kost dan veel ergernis en tijd. Maar soms zit het mee,...Ik verstuur graag Brownies per Post, maar raak door mijn niet-geaccepteerde-wachtwoord regelmatig in de problemen als ik wil afrekenen. Dat kost dan veel ergernis en tijd. Maar soms zit het mee, wordt er geen wachtwoord gevraagd en kan ik binnen de kortste tijd met IDeal de zaak afronden.