frank

Brownies kwamen pas vijf dagen na verzending aan

Reactie The Brownie Box:

Hi Frank,
Hi Frank,
Bedankt voor je review! Heel vervelend dat de brownies zolang onderweg waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil jij een mail sturen met jouw ordernummer naar klantenservice@thebrowniebox.nl?
Dan kijken we graat met je mee!
Liefs,
Milou

Myrthe

Een super leuk aardigheidje om aan zakelijke relaties te geven. Valt altijd in de smaak ;)

Esther Lommerse

Heb ze zelf niet kunnen proeven dus niet de volledige punten. Nu hopen dat iemand ze naar mij stuurt. Mijn collega was echter heel tevreden.

Sanne Wisselink

Wat leuk om een keer iets anders dan bloemen te kunnen sturen. Volgens de ontvanger waren ze keurig verpakt en heeeeeel lekker!

Jacqueline

Overheerlijke brownies en een geweldige service, een aanrader!

Astrid

Ik kreeg een box cadeau en ik vond het zo leuk en lekker dat ik er vervolgens een cadeau heb gedaan aan mijn dochter. Ook zij was enthousiast. Keurige verpakking en bezorgd op de gewenste dag. Een... Ik kreeg een box cadeau en ik vond het zo leuk en lekker dat ik er vervolgens een cadeau heb gedaan aan mijn dochter. Ook zij was enthousiast. Keurige verpakking en bezorgd op de gewenste dag. Een aanrader, weer eens iets anders dan een bloemetje.