Hil Liebregts

Normaal gesproken mega tevreden, alleen deze keer door PostNL late levering en de hitte, brownies waren niet lekker als normaal. Dit ook gemaild naar klantenservice en geen reactie. Beetje jammer.

Naamloos

Zeer slechte levertijden. Ik bestelde iets voor Moederdag op een vrijdag, nog relatief op tijd dus je zou denken dat het de volgende dag geleverd wordt. Het pakketje ontving ik echter pas op... Zeer slechte levertijden. Ik bestelde iets voor Moederdag op een vrijdag, nog relatief op tijd dus je zou denken dat het de volgende dag geleverd wordt. Het pakketje ontving ik echter pas op woensdag, een week later. Ik zal nooit meer bestellen bij The Brownie Box puur vanwege deze slechte ervaring. Ik hoef geen kortingen of verzoeken om mijn recensie aan te passen.

Willemijn

De brownies werden pas op dag 5 bezorgd . Toen ik hierover mailde kreeg ik terug dat dit op de website als risico genoemd staat. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar. Ik snap dat het overmacht... De brownies werden pas op dag 5 bezorgd . Toen ik hierover mailde kreeg ik terug dat dit op de website als risico genoemd staat. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar. Ik snap dat het overmacht is door de post, maar dan zou ik als bedrijf er een extra doosje uit gooien ipv mensen oude brownies laten eten

Ronald van rooij

Je krijg op vrijdag de mail bestel vandaag voor 16:00 nog voor Moederdag zondag, voor 14:00 besteld en dan pas woensdag krijgen , erg jammer en als je hierover mailt krijg je ook niet eens een... Je krijg op vrijdag de mail bestel vandaag voor 16:00 nog voor Moederdag zondag, voor 14:00 besteld en dan pas woensdag krijgen , erg jammer en als je hierover mailt krijg je ook niet eens een antwoord terug

Gerda Wolters

Besteld op vrijdag, geleverd op woensdag. En klantenservice verwijst naar drukte bij PostNL en geeft niet thuis. Dit gaan we niet weer doen!

Xander Hautvast

Jammer dat de bestelling drie lager bezorgt is en dus niet echt meer een moederdag cadeau was

Saskia Versteeg

De brownies zijn heerlijk maar de verzending laat wat te wensen over.
Te laat voor mijn verjaardag....