Vakinhoudelijke kennis van de trainer(s)
Studiematerialen
8.2/10
Toepasbaar in de praktijk
Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten

M. Rozenbeek

Energieke, inspirerende en heel deskundige trainer met prachtige opleiding.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Verwarring creëert groei vind ik toepasselijk. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, zal nog veel moeten leren maar de basis is gelegd. Mediation is echt een vak. Mooie balans tussen theorie &... Verwarring creëert groei vind ik toepasselijk. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, zal nog veel moeten leren maar de basis is gelegd. Mediation is echt een vak. Mooie balans tussen theorie & praktijk.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Brede oriëntatie op wat mediation inhoudt en geoefend met de belangrijkste basisvaardigheden.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Geeft een goede inkijk op mediation. Zowel de theorie als de basis als wel de praktijk via veel oefeningen.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Een bijzonder nuttige en leerzame opleiding. Het geeft en veel heldere kijk op conflicten en voor mij zorgt het ook voor een stukje persoonlijke ontwikkeling. Steve is een uitstekende en motiverende... Een bijzonder nuttige en leerzame opleiding. Het geeft en veel heldere kijk op conflicten en voor mij zorgt het ook voor een stukje persoonlijke ontwikkeling. Steve is een uitstekende en motiverende trainer.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Mooie en prettige introductie tot mediation. Gezelligheid, vertrouwen en hard werken voeren de boventoon.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Zeer leerzaam, inzicht in jezelf en anderen. Afwisselend programma = positief.

Confrontatie met jezelf

Ruben Verzijl

Positief, leerzaam, combinatie van kennis en vaardigheden, veel ruimte voor eigen inbreng.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Leerzaam, laagdrempelig, prettige sfeer.

Oefendag