Vakinhoudelijke kennis van de trainer(s)
Studiematerialen
8.2/10
Toepasbaar in de praktijk
Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten

Heel erg leerzaam om met acteurs te werken en jezelf en anderen terug te kunnen zien.

Joep Peters

Uitermate positief ervaren; waardevolle feedback; steile leercurve door video opname (16 filmpjes!); fijne sfeer en top-acteurs.

Voorbereiding assessment (module 3)

Ook na langere tijd tussen blok 2 en 3 kwamen de basics snel terug, dankzij adequate eerste twee dagen. Met de acteurs enorm veel geleerd en valkuilen ontdekt en daaraan kunnen werken.

Carol Hessels

Super leerzaam. Uitgebreid kunnen oefenen. Gegroeid in vaardigheden, ontwikkelen/omarmen eigen stijl, zelfvertrouwen!!
Inzicht in wat nog meer te oefenen.

Voorbereiding assessment (module 3)

Heel zinvol: je wordt op een ontspannen manier meegenomen in de wereld die mediation heet. Veel oefenen, veel nieuwe informatie in een korte periode.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Erg leuk en leerzaam. Veel actie, oefen met direct toepassen van theorie. Fijne, super ervaren trainer. De tijd is helaas voorbij gevlogen.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Veel praktische handvaten en "doordenkers", toepasbaar ook naast mediation. Prettig en afwisselend. Veel geleerd.

Ed Kooger

Inspirerend, rustige docent, super intensief, direct toepasbaar voor mediation in de praktijk.

Cis Wolfswinkel

In korte tijd heel veel "praktische-theorie" geleerd. Bevend heb ik zelf veel geleerd over hoe ik gesprekken voerde en hoe ik gesprekken kan en/of ga voeren. Mijn ervaring neem ik mee voor de rest... In korte tijd heel veel "praktische-theorie" geleerd. Bevend heb ik zelf veel geleerd over hoe ik gesprekken voerde en hoe ik gesprekken kan en/of ga voeren. Mijn ervaring neem ik mee voor de rest van mijn leven! Dank!

Mediation op de werkvloer (module 1)

Afwisselend en sterk programma met goede opbouw. Goede en plezierige feedback. Leerzame en leuke rollenspellen.