Vakinhoudelijke kennis van de trainer(s)
Studiematerialen
8.2/10
Toepasbaar in de praktijk
Het contact met medewerkers van The Lime Tree
Interactie van de trainer(s) met de cursisten

S. Peper

Het heeft mij veel duidelijkheid gebracht over zaken die je eigenlijk wel weet maar nu van bewust wordt gemaakt en die voor mij zeer toepasbaar zijn in de praktijk.

Mediation op de werkvloer (module 1)

Erg prettig, leerzaam, inspirerend en energiegevend.

S. Peper

Caroline Keijzer

Zinvolle training die handvaten geeft om gesprekken te voeren in situaties waarin klachten en emoties hoog zijn opgelopen en hoe je die kunt de-escaleren.

Mediationvaardigheden

Geeft nieuwe inzichten, meer duidelijkheid om de vraag/klacht achter de vraag/klacht te zien. Probeer in praktijk te brengen. Oefening in rollenspel altijd lastig, maar wel nuttig. Goede feedback en... Geeft nieuwe inzichten, meer duidelijkheid om de vraag/klacht achter de vraag/klacht te zien. Probeer in praktijk te brengen. Oefening in rollenspel altijd lastig, maar wel nuttig. Goede feedback en tips. Niet meteen mijn oordeel vellen.

Mediationvaardigheden

Annemarie

Boeiend, leerzaam, nuttige nieuwe instrumenten, opbouwende groep, relaxte docent.

Mediation op de werkvloer (module 1)

In rap tempo (opnieuw) door de stof. Accenten gelegd in theorie en praktisch getoetst.

Theorieblok (module 2)

In goed tempo alles behandeld. De inhoud viel tegen, moeilijker dan ik dacht. En door deze dagen blijkt het goed te doen.

Mariette

Heel nuttig en duidelijk.

Stephanie van Ginkel

Goede samenvatting voor de kennistoets. Doelgericht.