Snel en correct geleverd makkelijk uit te zoeken op webshop
Mark Coenen
Top
Verhagen
Goed overzicht
Nicole
In mijn zoektocht naar een Zibro petroleumkacheltje gekozen voor Zibrowebshop, ondanks dat het daar duurder was dan op Marktplaats en Bol.com. Dit omdat de naam ZIbrowebshop het meeste vertrouwen...In mijn zoektocht naar een Zibro petroleumkacheltje gekozen voor Zibrowebshop, ondanks dat het daar duurder was dan op Marktplaats en Bol.com. Dit omdat de naam ZIbrowebshop het meeste vertrouwen gaf en ik het idee had rechtstreeks bij Zibro zelf te kopen. Echter toen ik een mail stuurde mbt de voorraad, kwam de (snelle en keurige) reactie vanuit The Online Retail Company BV, de goedkopere aanbieder van dezelfde kachel op Bol.com en dus hetzelfde bedrijf. Meteen een mail gestuurd, dat ik me toch wel min of meer in de maling genomen voelde en overwoog om het kacheltje terug te sturen + alsnog via Bol.com te bestellen. De reactie van klantenservicemedewerkster Elke was meer dan geweldig; dank voor mijn oplettendheid, prijsverschil terug gestort en prijs op Zibrowebshop aangepast. Echt klasse!
Janinka
Afspraken netjes nagekomen, product goed verpakt en op tijd geleverd
Maud
Goede service
Peet
Fokelien De Vries-Post
Besteld en artikelen snel ontvangen. Prima op te hoogte gehouden van de verzending.