Isis

Tevreden klant

+ goedkoop
+ snelle levering
+ product met klein foutje geleverd. Mailtje gestuurd en kreeg binnen een dag een nieuwe toegestuurd.

- website niet heel overzichtelijk...
+ goedkoop
+ snelle levering

- website niet heel overzichtelijk
- assortiment niet heel uitgebreid

Jan

Klantvriedelijk

Uw ervaring

na 3 dagen een mail gehad dat het bij The Powerstore fout was gegaan de hoes /map was niet meer leverbaar maar ik kon kiezen uit 4 andere (duurdere)modellen .
avonds een uitgekozen en de...
avonds een uitgekozen en de volgende dag al in huis super goed opgelost door The Powerstore

Bauwer

Prima op tijd geleverd

Prima, lekker vlot

Stefan

Aankoop hoes voor Samsung tablet - niet goed, maar service gelukkig wel

Uw ervaring

Ik had een hoes voor een oudere Samsung tablet voor mijn schoonmoeder besteld. De volgende dag dicht geleverd, maar helaas sloot de hoes niet goed aan. Dit per mail gemeld en direct reactie. Na... Ik had een hoes voor een oudere Samsung tablet voor mijn schoonmoeder besteld. De volgende dag dicht geleverd, maar helaas sloot de hoes niet goed aan. Dit per mail gemeld en direct reactie. Na retour zenden van de hoes daarna direct aankoopbedrag retour ontvangen. Dus helaas paste product niet, maar wel een perfecte service. Heel fijn!

Maroema

Uitstekend

Uw ervaring

Het briefpakketje zag er prima uit.
Goed verzorgd, kom zeker nog eens terug!

roger

Zeer goed

Uw ervaring

super geleverd en zonder verzendkosten

Bob uit Heerhugowaard

SUPER PROFESIONEEL

Uw ervaring

Was alles maar zo makkelijk ,geweldig goed.
Ik zal u zeker aan iedereen adviseren .
Groetjes

B. Rydell

IPad hoesje

Uw ervaring

Zeer goed. Duidelijk advertentie, en heldere kommunicatie.

GeeJee

Prima service

Uw ervaring

Bestelling gedaan en binnen de afgesproken tijd geleverd