Inpakwijze

Ik kan nog iet oordelen nu , eerste bestelling

ik kende het product reeds , dus niet van toepassing

Shanaaz Lalkhan

Dit is mijn eerste aankoop, en de service is prima

Product is goed en de service is heel goed

Uitstekende ervaring! De producten werden snel geleverd. Helaas zat er een productie foutje in mijn product, maar dit werd snel en prettig opgelost. Ik zou hier zeker weer een aankoop doen!

Het product dat ik bestelde bevatte een productie fout, echter nadat ik dit meldde kreeg ik een snelle reactie en werd het probleem super snel opgelost. Een vervangend product werd mij toegestuurd.... Het product dat ik bestelde bevatte een productie fout, echter nadat ik dit meldde kreeg ik een snelle reactie en werd het probleem super snel opgelost. Een vervangend product werd mij toegestuurd. Zeer goede service!

Artikels perfect afgeleverd

keurig product en prima verpakt

Snelle prettige service met duidelijke informatie

1) Snelheid 2) Informatievoorziening over het proces via email 3) Informatie op de website over producten en het gebruik er van inclusief instructievideos

Vincent Tenniglo

Prima, keurig geleverd lastig voor mij de goede maat te vinden omdat ik orthopedisch schoeisel heb en daar staat geen maat in!

Goede website erg duidelijk!

Snelle levering en de geleverde producten zien er goed uit

yvonne van eldijk

Bijzonder prettige ervaring

het was een met zorg verpakt produkt, bijzonder prettige ervaring!

M. Schenkeveld

Goede, snelle service

Keurig verzorgd met een persoonlijk accent.

Levering was helemaal goed en gekochte product voldoet prima. Via de track-and-trace website van GLS wist ik dat er die dag geleverd zou gaan worden, maar de site gaf geen tijdsindicatie, dat zou... Levering was helemaal goed en gekochte product voldoet prima. Via de track-and-trace website van GLS wist ik dat er die dag geleverd zou gaan worden, maar de site gaf geen tijdsindicatie, dat zou toch moeten kunnen tegenwoordig?!